divendres, 16 de setembre de 2011

Ja no tens excusa, vine i fes-te soci d'un gran club de la ciutat/ ya no tienes excusa, ven y hazte socio de un gran club de la ciudad

El Santfe juga per tercera vegada a Primera Catalana! Una categoria atractiva que ha de servir d'impuls perquè a tots els qui us agrada l'esport de la ciutat decidiu fer-vos soci del nostre històric club. Ser a Primera Catalana no té preu i comptem amb tu ara més que mai!!!

Les tarifes per a la temporada 2011 - 2012 mantenen els preus vigents els quatre darrers anys. Fer-se soci serà prou avantatjós perquè no haureu de pagar entrada en cap dels 17 partis que jugui el primer equip a Les Grases, així que us estalviareu una part important de l'import que hauríeu de pagar si compréssiu una entrada general per a cada partit.
Estem creixent però hi faltes tu. Vine al Santfe i suma't a un gran projecte de club i ciutat!!!

Tarifes temporada 2011 - 2012:
Soci adult: 60€
Soci familiar: 90€ (matrimoni o cònjuge)
Soci jubilat: 30€
Soci júnior (menor de 18 anys): 15€

Podeu adqurir els carnets a partir d'aquest diumenge a les taquilles del camp de futbol de Les Grases

Per sol·licitar informació i preinscripció:
Ens heu d'enviar un correu electrònic amb el vostre nom i cognom a l'adreça: santfefc@gmail.com
Rebreu resposta immediata. També rebreu informació a la taquilla del camp de futbol de Les Grases en els dies de partit del Primer Equip.

El futur del Santfe és cosa de tots. Vine i fes-te'n soci. La passió per l'esport comença a la teva ciutat. 106 anys d'història ho mereixen!

Fem Santfe, Fem Club, Fem Ciutat !!!

¡El Santfe juega por tercera vez en Primera Catalana! Una categoría atractiva que tiene que servir de impulso para que a todos los que os gusta el deporte de la ciudad os animéis a asociaros a nuestro histórico club. ¡¡¡Estar en Primera Catalana no tiene precio y contamos contigo ahora más que nunca!!!

Las tarifas de la temporada 2011 - 2012 mantienen los precios vigentes en los cuatro últimos años. Hacerse socio es muy ventajoso dado que no tendréis que pagar entrada en ninguno de los 17 partidos que juegue el primer equipo en Les Grases, así que os ahorraréis una parte importante del precio que deberiáis pagar si compraseis una entrada general para cada partido.
¡Estamos creciendo pero faltas tú. Ven al Santfe y súmate a un gran proyecto de club y de ciudad!

Tarifas temporada 2011- 2012:
Socio adulto: 60€
Socio familiar: 90€ (matrimonio o cónyuge)
Socio jubilado: 30€
Socio júnior (menor de 18 años) 15€ 

Podéis adquirir los carnés a partir de este domingo en las taquillas del campo de fútbol de Les Grases.

Para solicitar información y preinscripción:
Enviadnos un correo electrónico con vuestro nombre y apellido a la dirección: santfefc@gmail.com
Recibiréis respuesta inmediata.También recibiréis información en la taquilla del campo de fútbol de Les Grases en los días de partido del Primer Equipo.

El futuro del Santfe es cosa de todos. Ven y hazte socio. La pasión por el deporte empieza en tu ciudad. 106 años de historia lo merecen.

¡¡¡Hacemos Santfe, Hacemos Club, Hacemos Ciudad!!!