diumenge, 13 de novembre del 2011

Empat amb nota molt alta

SANTFELIUENC FC 0 UE RAPITENCA 0
ÀRBITRE: CARLOS MONTORO MORCILLO
ESTADI: CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS
TEMPS: 19 GRAUS. DURANT MOLTS MINUTS LA PLUJA INTENSA VA SER PERSISTENT


Santfeliuenc i Rapitenca van empatar a 0 en una jornada marcada per la presentació de tots els nostres equips i que va tenir a partir de les 12 del matí la pluja com a convidat, en aquest cas, indesitjable. Una pluja que es va convertir en aiguat i que va deslluir dramàticament un encontre que havia concitat una gran expectació prèvia. La major part del públic no havia vingut proveït de paraigües i va haver de tornar a corre-cuita cap a casa.
Malauradament, com diem, la pluja va obligar marxar molta gent i no pogués gaudir amb el magnífic partit del Santfeliuenc que li va presentar una duríssima batalla a una Rapitenca amb aires de Tercera Divisió que gairebé no va inquietar al llarg dels 90 minuts la porteria de Carlos. Carlos compleix ja 285 minuts sense rebre un gol i, de mica en mica, la línia defensiva es va consolidant dins la consolidació general d'un equip que comença a il·lusionar de debò.
Un partit vistós, més tàctic que ofensiu, i molt condicionat per la pluja i on el Santfeliuenc va tractat de tu a tu un equip amb jugadors amb una llarga trajectòria a Tercera i Segona B. Un Dani Sánchez imperial, un seguríssim Arcos, un desimbolt Gabri per banda dreta i un bellugadís Iván Peralta van portat de corcoll la rereguarda rapitenca. La jugada clau que podria haver donat una victòria sonada es va produir al minut 90 quan una internada del debutant Eric Pacheco va acabar amb una rematada excel·lent d'Iván Peralta que va topar amb el cos del porter ebrenc quan Les Grases cantava gol. Va ser la cirereta que va faltar a un partit molt complert d'un Santfe que, jornada a jornada, mostra una cara més bonica. Ara cal seguir aquest camí que ens pot portar a objectius molt interessants.
El pitjor: la tromba d'aigua va posar de manifest la precarietat de les instal·lacions i va frustratr una jornada que va tenir una prèvia magnífica amb la presentació de tots els equips del planter CFA/Santfe. Els nostres representants municipals van patit en primera persona el que suposa veure un partit en condicions impossibles. Cal buscar solucions amb certa rapidesa perquè en això ens juguem que aquest projecte que acaba de néixer pugui aconseguir allò que tots volem.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Carlos Sola, Pere, Dani Ortiz, Arcos, Triguero (Robert, 70') De Sande (Rubén Quiles, 46'), Iván Peralta, Maldonado (Javi Honorato, 88') i Gabri (Eric, 70').
UE Rapitenca
: Raúl, Yélamos, David López (Dídac, 60'), Mario (Pepe, 83'), Julio, Efrén, Callarisa (Obi, 77'), José Mari (Raúl Teixidó, 53'), Àlex Forés, Jorge González i Javi Ramos.

Àrbitre: Montoro Morcillo, la seva actuació va ser discreta. Targeta groga al santfeliuenc Triguero; i als visitants Mario, Callarisa i Jorge González.


Quadern de notes:
- El Santfeliuenc segueix creixent tant en joc com en resultats. Ara només cal estrenar-se amb tres punts a Les Grases.
- Abans de l'aturada nadalenca arriba una part de la lliga molt interessant i on el Santfe ha de mirar de sumar amb fluïdesa.
- La Rapitenca va demostrar maneres de favorit però s'hi va apropar molt poc a l'àrea de Carlos.

El més semblant al diluvi devia ser això. Ha plogut a bots i barrals i aquesta circumstància ha fet que el gran ambient previ quedés deslluït