diumenge, 20 de novembre del 2011

Gran victòria per a un Santfe en progressió

UD VISTA ALEGRE 0 - SANTFELIUENC FC 1 (IVÁN PERALTA, 73')
ÀRBITRE: ANTONIO NAVARRETE MONTORO
ESTADI: MUNICIPAL DE CAN VINADER
ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS
TEMPS: 18 GRAUS. CEL ASSOLELLAT


Fantàstic, espectacular, admirable!!! El Santfeliuenc continua la línia de progressió i el passat diumenge va superar el Vista Alegre per 0 a 1. De nou Iván Peralta (73') en aprofitar una assistència de Javi Honorato va donar-nos tres punts de valor incalculable. El Santfeliuenc suma quatre jornades sense perdre que li val per sortir de posicions de descens i apropar-se a la part tranquil·la de la classificació. A més, Carlos totalitza 375 minuts sense rebre un gol. Números molt esperançadors per a un equip que ens està fent recuperar l'alegria després d'un inici complicat.
A la primera part els locals van gaudir de dues clares ocasions. Però ni Brinquis ni Alberto van estar encertats per inaugurar el marcador quan ho tenien ben fàcil. El Santfeliuenc va combinar bé però només Javi Honorato al minut 12 va inquietar la porteria castelldefellenca a través d'un xut intencionat a qui va respondre molt bé el porter local Miguel.
A la represa, el Santfeliuenc va continuar teixint boniques jugades si bé el Vista Alegre va dominar més i va donar més d'un maldecap per les bandes. Al minut 73 una errada defensiva local la va aprofitar un murri Javi Honorato per construir un contracop que va finalitzar en una precisa assistència a Iván Peralta que no perdonava. Esclat d'alegria tant al camp con a la graderia de Can Vinader que comptava amb una gran representació d'aficionats.
Als darrers minuts els locals van mirat de posar setge la porteria de Carlos però el Santfeliuenc es va defensar de manera ordenada i fins i tot De Sande hauria pogut eixamplar la distància.

A l'acabament, enorme alegria per tres punts que posen al Santfe en 13 tot just en el tram més exigent de la temporada. Ni Tàrrega ni Rapitenca ni Vista Alegre han pogut amb un Santfe en progressió i que acumula, per fi, el temps necessari per començar a enlairar-se. Felicitem a jugadors i cos tècnic i esperonem a tota l'afició perquè el proper diumenge ompli Les Grases en un partidàs contra l'Igualada. Aquest fantàstic equip s'ho mereix.

UD Vista Alegre: Miguel, Carmona, Víctor (Jarabo, 41'), Francis, Xavi García, David Rosa, Jonny, Villa (Naoufal, 41'), Alberto, Brinquis i Caperucho (Jonny Izquierdo, 46').
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Dani Ortiz, Arcos, Triguero (Toni Quiles, 76'), Maldonado (Carlos Sola, 80'), Javi Honorato (Aleix Álvarez, 91'), Iván Peralta, Eric Pacheco (De Sande, 66') i Robert (Gabri, 66').

Gol: 0 - 1, Ivan Peralta, 73'
Àrbitre: Navarrete Montoro, escessivament rigorós a l'hora d'amonestar jugadors del Santfeliuenc. Va ensenyar targeta groga els locals Xavi García i Carmona; i als santfeliuencs Dani Sánchez, Arcos, Robert i Maldonado. Va expulsar per doble targeta groga el castelldefellenc Xavi García (75').

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc acumula el temps necessari de treball per progressar de manera claríssima.
- El joc d'equip i la generositat col·lectiva claus en el capgirament del panorama per a un equip nostre que està sabent assumir la responsabilitat.
- El Vista Alegre debuta a Primera Catalana i ho està fent molt bé però no va poder amb un Santfe ordenat.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

ESPECTACULAR! Ahora toca ganar en casa de una vez! Vamos Santfe!!

Anònim ha dit...

ESPECTACULAR!, también me sumo a ese comentario, tres últimos partidos enfrentándose a tres de los equipos de arriba, en su momento 1º- 2º y 3º, sumando siete puntos y jugando dos partidos fuera de casa.
Creo que el Santfeliuenc deberia jugar todos los partidos fuera, no creéis?