dissabte, 17 de desembre del 2011

El Santfeliuenc FC torna a El Vilar

El Santfeliuenc FC reprèn la temporada abans de l'aturada de Nadal amb un interessant enfrontament contra la UE Valls. Els blanc-i-blaus tornen a la capital de l'Alt Camp12 anys després de l'ultima visita quan el nostre equip i els tarragonins jugaven a la desapareguda Regional Preferent.
El Santfeliuenc viatjarà amb la il·lusió de mantenir la bona línia de resultats i joc iniciada arran de la victòria al Joan Capdevila de Tàrrega. Andrés González recupera Carlos -que suma 462 minuts sense rebre gol- i Triguero i Maldonado, que no van poder jugar contra el Reddis per acumulació de targetes.

Sortida a les 14 hores
L'expedició santfeliuenca sortirà des del Parc Esportiu de Les Grases a les 13:45 hores. L'arribada a El Vilar està prevista per a les 15:15 hores.

La UE Valls es vol consolidar a la nova Primera Catalana
L'equip tarragoní torna a Primera Catalana després d'algunes temporades d'absència. Els d'Isaac Fernández tenen com a objectiu la consolidació en aquesta nova Primera Catalana després que la temporada passada es proclamessin campions del grup tarragoni de Primera Territorial. L'inici dels blanc-i-vermells va ser molt bo per bé que en les darreres jornades han perdut un xic de pistonada i sobretot de consistència defensiva. La principal figura és el davanter Loro.
El Santfeliuenc torna, doncs, a El Vilar. El partit començarà a les 16:30 hores i serà dirigit pel lleidatà Miquel Camí Monsonís.

El Municipal de El Vilar acollirà l'últim partit de l'any 2011 del Santfe