dissabte, 31 de desembre del 2011

Nadal solidari "Cap Nen sense Joguina"

El Municipal de Falguera i gràcies a la iniciativa de la Penya Recreativa va acollir un seguit de partits de futbol solidari amb una finalitat elogiable: recollir joguines perquè el 6 de gener cap nen de la ciutat es quedi sense un somriure.
Tots els equips de la Penya Recreativa i del Santfeliuenc/CFA hi han participat per un objectiu comú que ha servit per estretar els vincles entre les dues principals entitats futbolístiques de la ciutat. L'objectiu ha estat cobert abastament i gràcies a la iniciativa del club que presideix Vicente Toledano en Melcior, Gaspar i Baltasar tindran molta feina.

En el capítol esportiu, un assumpte en aquest cas molt menor, el partit estel·lar entre els dos primers equips de la Penya i el Santfe es va jugar el passat dijous enmig d'un intens fred. Pels amants de l'estadística direm que el derbi se'l va endur el Santfe per 0 a 1 gràcies a un gol d'Iván Peralta al minut 25 de la primera part. Un derbi de retrobaments i amb una finalitat solidària que tant de bo es repeteixi cada Nadal.

Felicitem a tota la família de la Penya Recreativa per una iniciativa fantàstica i molt ben treballada!!!!

Imatges del lliurament de joguines