diumenge, 4 de desembre del 2011

El Santfeliuenc es deixa dos punts en el darrer minut

SANTFELIUENC FC 2 (IVÁN PERALTA, 75' I IVÁN PERALTA, 77') - CF REDDIS 2 (PRADES, 84' I BLAS, DE PENAL, 89')
ÀRBITRE: MIGUEL ÁNGEL BASTIDA TORRES (DELEGACIÓ DE TERRASSA)
ESTADI: CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS


Santfeliuenc FC i Reddis van empatar a 2 en un partit amb desenllaç sorprenent que ens va deixar un pòsit d'amargor. Un bon partit i un resultat agredolç perquè el Santfeliuenc guanyava 2 a 0 al minut 84. Dos gols d'Iván Peralta (75' i 77') van obrir de bat a bat les esperances de victòria a un equip que travessa un moment molt dolç. Abans (64') Dani De Sande no va poder estrenar el marcador en un penal que va escopir el pal.Tanmateix els reusencs van reaccionar i al minut 84 Prades es va inventar un xut des de la cantonada de l'àrea que va foradar l'escaire. Al minut 89 un clar penal comès sobre el mateix Prades va servir perquè Blas posés un 2 a 2 que va esvair una victòria que semblava a la butxaca. El que són les coses: el Santfe no havia rebut cap gol en 549 minuts i en 5 minuts en va rebre dos.
El Santfeliuenc després d'una primera part equilibrada es va soltar als segons 45 minuts amb un joc que va aixecar els aplaudiments i l'aprovació de l'afició. Al minut 75 una assistència des del mig del camp de Javi Honorato la va aprofitar Iván Peralta per estrenar el marcador. Dos minuts més tard i en plena borratxera ofensiva Gabri, amb la seva cama esquerra avellutada, va servir una centrada que va rematar de cap a les xarxes Iván Peralta. Minuts d'eufòria que van quedar aigualits per dos gols als bisos que ens van deixar glaçat el somriure.
Un desenllaç, doncs, amb sabor agre en una jornada que ha estat precedida per la presentació de la col·laboració del Santfeliuenc FC a la campanya per la difusió de la síndrome de Rett.

SANTFELIUENC FC: Víctor Ceprián, Dani Sánchez, Hinojo, Pere, Dani Ortiz, Arcos, Eric Pacheco (Gabri, 67'), De Sande (Toni Quiles, 75'), Iván Peralta, Robert (Edgar, 67') i Javi Honorato (Joserra, 81').
CF REDDIS: Carlos, Riky (Vieri 75'), Pau, Gerard, Pol, Einard, Argilaga (Lucas, 67'), Víctor, Blas, Llorenç (Valentín, 81') i Prades.

Gols: 1 - 0, Iván Peralta, 75'; 2 - 0, Iván Peralta, 77; 2 - 1, Prades, 84'; 2 - 2, Blas, de penal, 89'.
Àrbitre: Bastida Torres, el seu arbitratge va ser correcte. Va ensenyar targetes grogues els locals Arcos i Dani Ortiz; i als reusencs Pol i Einard.

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc va oferir grans minuts per rebre només un premi de consolació.
- 549 minuts sense rebre un gol. Això demostra que amb consistència defensiva es poden aconseguir molts bons resultats.
- Iván Peralta s'està revelant com un golejador que va per baix i per dalt. Gols que es tradueixen en punts.
- El Reddis es va trobar amb un punt gràcies a la qualitat d'un jugador com Prades que ja ha fet alguna sortida amb el primer equip de Segona B.


El CF Reddis va tornar a Sant Feliu després de molts anys sense fer-ho

Dani Sánchez obsequia el capità reusenc amb un llibre de la nostra història que acaba de fer 106 anys

El punt de penal ha tornat a ser esquerp

1 comentari:

Anònim ha dit...

El futbol a veces es tan injusto...

Me quedo con lo positivo, la aptitud del equipo durante 80 de los 93 minutos.

Otro penalty desaprovechado, que hubiera podido significar segunda victoria en las grases.
Debut de otro jugador de nuestra ciudad, el joven portero Victor, en una situación que se me antoja bastante comprometida para él, cuando no había contado con oportunidades hasta ahora, en ninguno de los goles pudo hacer nada, el primero un gran tiro desde el vertice del área del lateral izquierdo que se coló por toda la escuadra, y el segundo de penalty bien lanzado por Blas.
Deseo destacar la gran labor de Ivan Peralta, autor de dos goles
y además a él le hicieron el penalty, que luego no fué anotado por Desande, cuando había engañado totalmente al guardameta del Cf Reddis.
La afición casi ,casi de 10. por parte del santfe, hubieron tres bajas importantes, Carlos, Triguero, y Maldonado, además de los lesionados desde hace ya algún tiempo, Ruben, Ivan Fuentes.
Este equipo tiene margen de mejora, y lo demostrará en la segunda vuelta, convencido estoy de ello.

Visca el Santfe

Bones festas!!!