diumenge, 15 de gener del 2012

El Santfeliuenc es fa fort i aconsegueix una victòria d'or

Tres punts magnífics. El Santfeliuenc ha guanyat l'Olesa per 0 a 2 (Dani Sánchez, 53' i Edgar, 84') i arriba als 20 punts en un partit de domini santfeliuenc en què no ha traduït, però, la superioritat fins al segons temps. Al minut 44 el local Juanlu ha fallat un penal o més ben dit Carlos ha demostrat la seva qualitat amb una estirada sobrehumana per alleujar el moment més difícil per al nostre equip.
Als primers 45 minuts el Santfeliuenc ha tingut més la possessió de la pilota si bé les oportunitats quan han arribat han estat massa forçades. Un lluitador Rubén Quiles -que reapareixia a l'equip titular- i els joves Carlos Sola i Robert han protagonitzat les jugades de més perill. Tanmateix el moment més crític ha arribat al minut 44 quan el davanter local Juanlu ha estat clarament travat dins l'àrea blanc-i-blava amb el consegüent penal. Una acció que ens podia haver costat molt cara si no hagués estat per l'excepcional aturada d'un Carlos brillantíssim al llarg de la tarda.
Després de la represa, el Santfeliuenc ha seguit insistint i al minut 53 ha trobat fortuna. Dani Sánchez en una llançament de falta ha col·locat la pilota amb habilitat entre la tanca defensiva i ha sorprès el porter local per inaugurar el marcador. Un gol beatífic molt celebrat per jugadors i afició. Amb el marcador a favor el Santfeliuenc s'ha dedicat a controlar per bé que no ha gaudit d'ocasions clares per resoldre excepte un cop de cap de Pere al minut 64. Els olesans han mirat de sorprende els nostres amb alguna contra teixida pel veterà Mario Hita amb Juanlu com a finalitzador però Carlos ha estat molt atent. Al minut 84 una ràpida acció de contracop iniciada per Gabri l'ha recollit dins l'àrea Iván Peralta que ha topat amb el porter i el rebuig a anat a les cames d'Edgar que no ha perdonat i ha fet el segon gol que segellava els punts. Als darrers minuts l'Olesaha pres l'accelerador però un parell d'intervencions de Carlos han avortat qualsevol possibilitat de gol.

Tres punts molt valuosos que han de significar un nou punt d'inflexió per mirar de fer fort al Santfe en aquesta Primera Catalana. El proper diumenge una altra final contra la Gimnàstica Iberiana. El factor camp i afició han de ser punts substantius. Ara, però, cal assaborir aquesta victòria reparadora agraint un cop més el compromís de jugadors i quadre tècnic.



Les tres primeres fotografies procedeixen de la página web del CF Olesa: www.cfolesa.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

victoria que se buscó desde el principio del partido, pero adoleciendo una vez más de falta de definición arriba.
No juego brillante pero si de entrega, (3 puntos objetivo cumplido).Importante lo que aportó una vez más la defensa y hoy en especial CARLOS, parando un penalty en el minuto 44 de la primera parte, y además en el segundo tiempo sacando una buenisima mano en un remate de cabeza, justo a la base del palo derecho.
Buena aportación de Quiles, Sola, Triguero,Dani Sánchez (excelente gol el suyo en un lanzamiento de falta).
Ahora toca dos partidos en casa, Gimn.Iberiana y Sants, (se me antojan cruciales para el nostre santfeliuenc), toca de una vez por todas responder en nuestro "Gran " jejejejeje, estadio, bastante dejado de la mano de D...

Visca el Santfe per sempre.