dimecres, 25 de gener del 2012

Resum de la primera volta. Som-hi Santfe entre tots ho aconseguirem!!!

El passat diumenge la renovada Primera Divisió Catalana va abaixar el teló a la primera volta. La Rapitenca d'Antoni Teixidó s'ha proclamat amb comoditat campiona d'hivern i un vacil·lant Tàrrega d'Edu March ocupa el segon lloc que li donaria bitllet per disputar la promoció contra el segon classificat del primer grup. Júpiter i sobretot Reddis, dos equips que havien pujat de Preferent, són els principals opositors al segon lloc.
Pel que fa al nostre Santfe l'actuació s'ha de valorar amb generositat. Aquesta temporada estrenàvem un equip nou de trinca carregat de gent jove i les coses han anat moderadament bé. Sabíem que el camí no seria gens fàcil i estaria solcat d'entrebancs però els futbolistes d'Andrés González han respost i els 21 punts sumats ens avancen molta feina de cara una segona volta emocionant i exigent. Tothom està convençut que aquest equip assolirà l'objectiu. Nosaltres des d'aquest web apostem per uns joves que han de seguir creixent com a futbolistes en un club històric que vol seguir sent de Primera Catalana. Cal la implicació de tota la ciutat perquè l'objectiu és prou important per a tot l'esport de Sant Feliu.

Solidesa defensiva i problemes amb el gol
El Santfeliuenc ha demostrat al llarg de la primera volta una notable consistència defensiva. La parella Pere/Dani Ortiz s'ha revelat com una magnífica dupla de centrals i el suport a les bandes de Dani Sánchez, Hinojo, Carlos Sola i l'equilibri d'Arcos han servit per fer de la porteria un lloc tan segur que en vuit jornades s'ha mantingut a zero. Tanmateix a la consistència defensiva li ha mancat més capacitat golejadora. De cara a la segona volta que s'iniciarà el proper diumenge una de les assignatures a aprovar serà superar la migrada xifra de 17 gols marcats. Amb Iván Peralta, Ribén Quiles o Robert pensem que hi ha suficients arguments per millorar aquesta xifra. I un desig: que el camp de Les Grases esdevingui per fin un fortí perquè molts els equips de la part baixa -Viladecans, Tortosa, Olímpic Can Fatjó, Valls i Olesa- l'han de visitar.

Joves revelacions
A la consolidació de Dani Maldonado cal afegir el gran rendiment de Dani Ortiz, Javi Honorato, Carlos Sola, Robert i Gabri. Futbolistes que provenien de Divisió d'Honor i Lliga Nacional juvenils i que ens han ensenyat la seva qualitat. Futbolistes de gran futur que són ja present i que han d'ajudar a fer del Santfe un equip fort a Primera Catalana. I evidentment el suport dels veterans Arcos, Rubén Quiles, Hinojo i Iván Fuentes, i els altres "veterans" Carlos, Dani Sánchez, Joserra, Edgar, Triguero, De Sande, Eric... ens han de donar el punt de cohesió necessari per ser l'equip revelació a la segona volta.

Molta igualtat
Si per alguna cosa s'està caracteritzant la Primera Catalana 2011-2012 és per la igualtat. A hores d'ara entre el cinquè classificat, Vista Alegre, i el setzè, Gimnàstica Iberiana (12 equips), hi ha un estret marge de set punts. Això fa pensar que la lluita per no perdre la categoria sera acarnissada. Una nota positiva és que des que va començar la lliga el catorzè classificat del grup II té una puntuació lleugerament superior que el catorzè del grup I -21 a 18-, el que faria que "només" quatre equips del nostre grup perdessin la categoria amb la tranquil·litat que dóna saber que enguany la Segona Divisió B no proporcionarà gaires sobresalts. Tanmateix la generosa puntuació dels equips de la zona baixa de la classificació -ara mateix la permanència la marca els 21 punts del Valls- també posarà el llistó de la salvació en paràmatres elevats: 43/44 punts. Atenció doncs a aquesta dada que pot ser ben siginificativa de com serà d'exigent la segona volta. Olesa i Olímpic Can Fatjó -especialment els olesans- donen símptomes de debilitat i poden ser els primers en caure en el pou de la Segona Catalana. Ara per ara olesans i rubinencs són els únics que s'han despenjat.

Suport i confiança
Des del Santfeliuenc Futbol Club sabem que el camí serà difícil però també estem convençuts que el nostre equip assolirà el repte de la permanència. Per endavant tenim 17 finals i el paper de l'afició i de tothom qui li agrada l'esport a Sant Feliu ha de ser cabdal. Som un club històric que és la principal font d'informació de la ciutat als mitjans de comunicació, i un club que vol créixer i per seguir creixent la Primera Catalana és una magnífica categoria que ha de ser l'aparador per al planter.

El Santfe és cosa de tots i per això et demanem un suport decidit i la teva assistència al camp de Les Grases. Entre tots ho aconseguirem!!!


Estadístiques de la primera volta del Santfeliuenc
:
Punts: 21.
Gols a favor: 17.

Gols rebuts: 20.

Partits guanyats: 5.

Partits empatats: 6.

Partits perduts: 6.
Punts a Les Grases: 8.

Punts a domicili: 13.


Gols rebuts: Carlos: 16/18.
Víctor Ceprián: 1/2.


Gols marcats:

Iván Peralta: 6.

Joserra: 2 (1 penal)
.
Robert: 2
.
Maldonado: 1
.
Gabri: 1
.
Pere: 1
.
Javi Honorato: 1.
Dani Sánchez: 1.
Edgar: 1.

FEM CLUB, FEM CIUTAT, FEM AFICIÓ!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lástima que no se le den oportunidades al gran portero suplente que tiene el sanfe!

Anònim ha dit...

Chapó por el trabajo realizado con relacion a la primera vuelta, este equipo debe de crecer más.
La base solida de los veteranos dará la estabilidad necesaria de los mas jovenes para ir creciendo en esta categoría.
Por otro lado a los que juegan menos decirles que apreten para estar a disposición del mister para cuando este los necesite.
Y una reflexión deseo haceros a los que estáis contando con pocas o escasas oportunidades.
Que os creiais que esto sería fácil?, que pensabais que sin sacrificio se obtienen resultados?,
Desde aquí os quiero animar porque sin duda en el futuro obtendreis los resultados, del esfuerzo, sacrificio, y trabajo que conjuntamente con la calidad os llevará a ser jugadores importantes de esta categoría o quien sabe si de categorias superiores.
Por lo demás estoy de acuerdo que el campo de las grases debe de ser en la segunda vuelta, el fortin para conseguir los puntos que nos lleven a navegar con la estabilidad necesaria por estas aguas tempestuosas de la primera catalana.

Visca el Santfe!!!