dissabte, 24 de març del 2012

El Santfeliuenc i l'Ajuntament signen el conveni de col·laboració

El passat dimarts 20 de març el Santfeliuenc FC i l'Ajuntament de la ciutat van signar l'acord de col·laboració per al projecte esportiu 2012. El directiu del Santfeliuenc FC, Albert Gracia, i l'alcalde, Jordi San José, van signar un document pel qual el consistori atorga una quantitat econòmica per tal que puguem executar les activitats d'entrenaments i competició, així com els torneigs, campus o trofeus que hi organitzem.
El conveni inclou l'ús de les instal·lacions esportives per al bon funcionament de l'activitat. Al seu torn, el Santfeliuenc es va comprometre a executar les activitats del projecte anual així com a presentar una memòria i un balanç econòmic on es detalli l'aportació econòmica lliurada per l'Ajuntament.
El conveni es va estendre també al Club Bàsquet Santfeliuenc i a la Penya Recreativa.
Una aportació cabdal per tirar endavant els respectius projectes esportius de la ciutat i que suposa una notable empenta econòmica per al Santfeliuenc Futbol Club.

1 comentari:

Anònim ha dit...

QUE BÉ AIXÍ MICA EN MICA ESTEU DESTRUÏNT LLOCS DE TREBALL. SI ELS CLUBS FAN D'ESQUIROLS MOLT AVIAT ACAVAREU EN TOTS ELS LLOCS DE TREBALL.QUINA PANDA DE GENT