diumenge, 18 de març del 2012

Santfe, de meravella!!!

SANTFELIUENC FC 2 (IVÁN PERALTA, 26' I ÉRIC PACHECO, 49') - CE OLÍMPIC CAN FATJÓ 0
ÀRBITRE: ANTONIO MONTES RODRÍGUEZ (DELEGACIÓ DEL BAGES)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TEMPERATURA DE 17 GRAUS I CEL ASSOLELLAT. TEMPS DE PRIMAVERA MATINERA

Se'ns acaben els adjectius per qualificar la magnífica temporada d'un Santfe que està sorprenent al futbol català i s'està erigint en un dels grans protagonistes a Primera Catala. Després de superar l'Olímpic Can Fatjó per 2 a 0 els futbolistes que entrena Andrés González s'enfilen al cinquè lloc de la classificació -veure per creure!!!- amb 39 punts, els mateixos que el tercer, Júpiter, i a només cinc punts del Tàrrega, l'equip que marca la posició de promoció i qui sap si d'ascens a Tercera. Un veritable somni que, per feliçment inesperat, té un doble sabor especialment dolç.
El Santfeliuenc va saltar a Les Grases amb confiança i bon joc. Els primers 15 minuts van ser de clar domini blanc-i-blau i Javi Honorato al minut 7 va estar a punt de culminar una bonica jugada ofensiva trenada per Iván Peralta. Els rubinencs, molt necessitats de punts, van capgirar la dinàmica i van passar a dominar tímidament amb alguna bona acció individual i un llançament de falta executat per José Antonio que va obligar Carlos a demostrar la seva infinita qualitat. Al minut 27, però, una servei de córner el va pentinar Dani Ortiz perquè el golejador Iván Peralta de cap estrenés el marcador. Un gol que donava tranquil·litat i portava alegria a l'afició que es fregava els ulls veient un Santfeliuenc a la part alta de la classificació.
A la represa, el partit va mantenir el mateix guió. L'Olímpic va conduir més i va fer bones accions individuals però el joc més decidit en atac va ser del Santfe. Fruit d'una contra al minut 49 Eric Pacheco no perdonava i feia el segon gol en una acció que va néixer a les botes de Javi Honorato. Amb el marcador ben còmode el Santfeliuenc es va saber situar molt bé en tasques de contenció i els rubinencs amb més toc que profunditat ofensiva van mirar de posar en perill la porteria d'un seguríssim Carlos. Els minuts es van anar consumint per a satisfacció d'un Santfeliuenc que está fent una temporada brillantíssima i que a manca de deu jornades s'apropa a la permanència matemàtica i qui sap si aquest equip no ens donarà encara una sorpresa grossa. Caldrà esperar però el proper diumenge ens espera un partidàs a La Verneda. Júpiter i Santfeliuenc es jugaran la tercera posició pendents del Tàrrega-Vista Alegre. De moment ens quedem amb una dada: el Santfeliuenc és líder de la segona volta amb 18 punts, tres més que la Rapitenca.
Van debutar amb la samarreta del Santfeliuenc els fitxatges recents de Josele (Gramenet/Horta) i Gordillo (Espluguenc).

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Pere, Dani Ortiz, Triguero, Gabri (Carlos Sola, 73'), De Sande (Gordillo, 66'), Iván Peralta (Josele, 69'), Javi Honorato (Robert, 80') i Éric Pacheco (Aleix Álvarez, 87').

CE Olímpic Can Fatjó: Ramón, Kelian, Mario, Rubén, Serrano (Bayó, 46'), Jonathan, Marçal (Antoñito, 57'), Fede (Sergi Venegas, 57'), José Antonio, Pujante (Germán, 57') i Berna.

Gols: 1 - 0, Iván Peralta, 26'; 2 - 0, Éric Pacheco, 49'.

Àrbitre: Montes Rodríguez, el seu arbitratge va ser correcte. Va ensenyar targetes grogues als santfeliuencs De Sande i Dani Sánchez; i als visitants José Antonio i Berna.


Quadern de notes:
- Som en un núvol i hem de gaudir del moment sense canviar el discurs. L'objectiu de la permanència és més a prop que mai però encara no s'ha assolit.
- Confiança i humilitat han fet d'aquest Santfe un equip poderós al grup II de Primera Catalana. He de continuar aquest camí sense, no obstant, renunciar a res.
- Una setmana per il·lusionar-nos amb el partidàs del proper diumenge a La Verneda. Si el Santfe sumés els tres punts ens posaríem a tocar del cel.
- L'Olímpic Can Fatjó va ser un bon rival a qui la seva delicada situació li encotilla massa.

L'homenatge merescut a un amic i company estimat. Alain Díaz Fernández, porter del juvenil, es recupera d'una lesió al genoll i els jugadors del primer equip no se'n van oblidar d'ell en un gest molt emotiu.