divendres, 30 de març del 2012

Tothom amb el Santfe en una jornada molt especial

Cal mirar el present per enlairar-nos al futur. Cal passar pàgina del desagradable partit amb el Júpiter per donar suport al Santfeliuenc contra la UE Tàrrega. Una victòria del Santfeliuenc ens deixaria a només tres punts del segon classificat i amb el goal average a favor. Per això demanem una gran assistència a Les Grases i demanem també una forta ovació per als nostres jugadors que estan fent una temporada excel·lent i que encara esperen donar una alegria ben sonada.

Entrada gratuïta per a tot el públic de Sant Feliu
Qui vulgui venir a Les Grases ho pot fer de franc ja que la directiva del Santfeliuenc Futbol Club ha decidit que tothom que sigui de Sant Feliu tindrà lliure accés a les instal·lacions de Les Grases. Una bona oportunitat, doncs, per venir i fer del suport al Santfeliuenc un dia de festa en un partit molt bonic.

Recordeu, aquest diumenge a les 11:45 hores tothom amb el Santfe per quedar-nos a tres punts del segon classificat. Dirigirà el partit César García Peñacoba.

Santfeliuenc FC - FC Barcelona, aquest dissabte a les 11:45 gran derbi en categoria aleví
Si la primera volta ens va deixar un sensacional partit del Santfeliuenc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper -el Santfe va vendre caríssima la derrota i va caure a les acaballes per 4 a 3- ara tenim la gran fortuna de poder veure el segon duel del Santfe-Barça i a Les Grases. Un partit important per al futbol base i que ha d'omplir Les Grases.

El Santfe ja va passar per damunt del Tàrrega al Joan Capdevila i ara pot repetir a Les Grases per posar-hi emoció a la recta final de la lliga.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Home molt molt Superior el Santfeliuenc al Partit d'Anada al Joan Capdevila no va ser va ser més aviat un Partit fosc on el resultat més Just haguès estat el d'Empat a 0 però que una Jugada desgraciada va propiciar la Victòria del Santfeliuenc.