divendres, 13 d’abril del 2012

El Santfeliuenc viatja sense pressió a La Ràpita per jugar contra un líder inexpugnable

El Santfeliuenc FC torna a la competició després de l'aturada de Setmana Santa aquest diumenge a les 12 hores a Sant Carles de la Ràpita. Els blanc-i-blaus ho fan visitant el millor equip amb diferència de la categoria i que la propera temporada, si no hi ha un daltabaix a hores d'ara impensable, jugarà a Tercera Divisió. Guanyar a la Devesa no és una empresa fàcil però estem segurs que el nostre gran Santfe no s'arronsarà i voldrà agradar fent el seu futbol fresc i dinàmic, i a la vegada aconseguir tres punts que serien definitius per garantir la permanència. Un viatge, doncs, sense pressió i amb l'objectiu de fer bon futbol i mirar de sumar experiència en el cabàs d'un equip amb futur.

La Rapitenca, un líder absolutista
L'equip del Monsià complert abastament els pronòstic que el situava com a gran favorit a l'ascens i ha palès la superioritat des del tram inicial de la lliga com demostra la dada que només en una ocasió hi ha conegut la derrota. La direcció d'un tècnic amb experiència al futbol professional espanyol com Antoni Teixidó -va ser entrenador de l'Ourense a Segona A- i la incorporació de jugadors que havien militat a Tercera i segona Divisió B ha estat la clau de volta perquè la Rapitenca torni a ser en poques jornades de Tercera Divisió després de dues temporades a Primera Catalana. L'únic aspecte on els blanc-i-blaus de l'Ebre no han aconseguit reeixir és recuperar la nombrosa afició que se citava a la Devesa en el darrer ascens a Tercera. Els temps també canvien fins i tot al sud de Tarragona.

Dirigirà el matx l'egarenc Daniel Galera Serrano. Recordeu, a les 12 hores a la Devesa el Santfeliuenc mirarà d'aconseguir els tres punts que garanteixin la permanència per tercera vegada a Primera Catalana.

Informació del partit a través de Ràdio Ràpita i Ràdio Marca Barcelona
Podreu seguir en directe el partit a través de la retransmissió íntegra que fa Ràdio Ràpita i també a través del marcador Catalunya de Ràdio Marca Barcelona.
A la primera volta el Santfeliuenc va esgarrapar un valuós un punt en un partit marcat per la intensa pluja que hi va caure a Les Grases