diumenge, 13 de maig del 2012

El Santfeliuenc FC compleix amb nota i tornarà a ser de Primera Catalana

El Santfeliuenc 2012-2013 serà per quarta vegada consecutiva de Primera Catalana. Els blanc-i-blaus van superar el Valls per 2 a 0 i es garanteixen així la continuïtat a la categoria d'or del futbol català en una temporada en què Andrés González va configurar una plantilla jove. Quaranta-cinc punts posen una brillant puntuació per a un equip amb futur, i tant de bo un futur vinculat al Santfeliuenc.
Al minut 41 un perfecte cop de cap de Josele a servei precís de Javi Honorato va inaugurar el marcador. Els vallencs s'hi van quedar amb deu per expulsió d'Eze (41'). A la represa, el Santfeliuenc va imposar el seu millor joc i Rubén Quiles va sentenciar en una contra a passi de De Sande per tancar un partit que segellava la permanència.
Gran entrada a Les Grases en la tarda de dissabte amb portes obertes i felicitat compartida per rubricar una temporada més que notable per a un projecte nou.

Ja podeu gaudir dels gols de Josele i Quiles a youtube
Ja podeu veure a youtube els gols de Josele i Rubén Quiles que atorguen el Santfeliuenc la permanència matemàtica a Primera Divisió Catalana. Una gran tarda de futbol per cloure per la porta gran una temporada que hem de valorar de manera molt positiva


 Gràcies equip, gràcies per fer del nostre Santfe un projecte fet amb il·lusió, futur i esperança

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitar a tota la Entitat en general i els components del 1er equip per la gran feina aquesta temporada. No ha sigut gens fàcil i caldrà seguir treballant de valent.
Gràcies a tots.
Freddy

Anònim ha dit...

¡¡¡Felicidades Santfe, trabajo cumplido, trabajo bien hecho!!!
Lo que empezasteis a cultivar a principios de agosto ha florecido en mayo con generosidad.
Magnífico trabajo de Andrés González y Jacobo Ribera, y un recuerdo para todos los trabajadores incansables del club: el gran Chiqui Campoy, el preparador físico Óscar Travieso y los incombustibles y siempre necesarios Andresillo Gil y Vicente Garrido.

Gràcies equip!!!!
Visca el Santfe!!!
Volem ja la Penya Sentiment Immortal SFC 1905!!!