Empat meritori davant un Amposta exigent

ÀRBITRE: JOAN RAMON RODRÍGUEZ ABADAL
ESTADI MUNICIPAL D'AMPOSTA
ASSISTENCIA: 400 ESPECTADORS
TARDA AMB VENT MOLR FRESC; TEMPERATURA DE 13 GRAUS

El Santfeliuenc tornava a les Terres de l'Ebre i això és sinònim de partit saturat d'al·licients. Un clàssic com també ho són els duels amb el Tortosa o la Rapitenca. "Lo sud" sempre és especial i diferent quan parlem de futbol. I de fet aquest retrobat Amposta - Santfeliuenc no va decebre: intensitat, emoció, nervis, polèmica i passió. L'incert desenllaç es va resoldre amb un just empat. Els del Monsià es van avançar al minut 59 a través de seu home gol Becerra i acte seguit Johny, a servei de Josele, va restablir les taules evitant que els locals assaborissin el seu gol. Empat de mèrit davant un adversari de qualitat i en un estadi complicadíssim on el futbol es viu a P de passió.
Els primers minuts van ser de domini ampostí. La dupla Becerra/Gustavo va donar prova de les seves perilloses intencions en alguna jugada dins l'àrea santfeliuenca. Al minut 21 Becerra va estar a punt d'estrenar el marcador en una rematada des de l'àrea petita que va llepar el pal. El Santfeliuenc no va donar el primer avís fins al minut 26 en un llançament de falta picat per Áex Bolaños. El partit, però, quedaria marcat per una acció. Passasa la mitja hora, el defensa ampostí Óscar va colpejar de manera deliberada la cara de Johny. El migjapunta santfeliuenc va quedar estabornit i fins i tot alguns ens vam espantar pels seus gestos de dolor. L'acció va provocar una allau de nervis, tensió i males formes que va acabar amb l'expulsió del delegat local Iñaki Cubells. El senyor Rodríguez Abadal es va desentendre de la seva tasca d'impartir justícia i no va considerar mereixedora d'expulsió l'acció del defensor blanc-i-negre. Després de la tensió, el partit es va anar calmant i les últimes tempatives de gol dels primers 45 minuts van ser per al Santfeliuenc a través de sengles accions de Josele i Johny.
Després de la represa el relat va prendre aires renovats. L'Amposta va començar pressionant i al Santfeliuenc li va costar una mica reequilibrar el joc. Al minut 59 un servei de córner va acabar al cap de Becerra que sol com un mussol i davant la passivitat defensiva santfeliuenca va inaugurar el marcador. Deliri a les graderies. El Santfeliuenc no va trigar ni 60 segons per esmenar l'errada. Una passada d'Éric va fer que Josele es quedés sol davant la porteria ampostina per cedir una pilota en safata de plata a Jonhy que no va perdonar. Seixanta segons per començar de ben nou la història. El partit es va endinsar en un tram trepidant. Les ocasions de gol es van succeir en les dues porteries. Al minut 71 Becerra s'endinsava per velocitat dins l'àrea i seu xut es va estavellar al pal. El Santfeliuenc ho va tenir al minut 76 es una espectacular incursió per banda esquerra de Josele que després d'un rebuig de Diego no va trobar la rematada encertada de Javi Honorato. Amb l'hora baixa del dia arribant, l'Amposta es va llançar a l'atac a per un segon gol que Cristian Regolf va tenir a les seves botes en una rematada franca que se'n va anar per damunt del travesser de Carlos. Minuts de molta emoció que es van resoldre amb un empat a 1 que va fer justícia a un partit dels de debò. Iván Peralta va debutar en la lliga 2012-2013 després d'haver-se recuperat de la seva lesió. Una bona notícia per un home que està cridat a ser un referent ofensiu.
El proper dissabte a les 18:30 hores contra el Valls s'ha de fer bo aquest punt.

CF AMPOSTA: Diego, Joan, Óscar (Dani Bel, 46'), Ferran (Jony, 60'), Josep Ramon, Víctor, Sergi Ventura (Cristian Arasa, 66'), Xavi Anell (David, 77'), Becerra, Gustavo i Dani Fatsini (Cristian Regolf, 76').
SANTFELIUENC FC: Carlos, Aleix Álvarez (Fabri, 66'), Alberto, Pere, Dani Ortiz, Joserra (Arcos, 73'), Álex Bolaños, Éric Pacheco, Josele (Iván Peralta, 83'), Gabri (Maldonado, 80') i Jonhy (Javi Honorato, 73').

Gols:
1 - 0, Becerra, 59'.
1 - 1, Jonhy, 60'.

Àrbitre: Rodrígez Abadal. Es va inhibir en l'acció més decisiva del partit: una claríssima i perillosa agressió a Jonhy. Va mostrar targeta groga els ampostins Becerra i Xavi Anell; i als santfeliuencs Joserra, Jonhy, Aleix Ávarez i Pere. Va expulsar amb targeta vermella el delegat local Iñaki Cubells.

QUADERN DE NOTES:
- Empat amb dedicatòria compartida: el gran delegat Miguel Ángel Campoy està travessant un moment dolorós per la mort de la seva mare. Des d'aquí molts records i una emocionada abraçada a una de les persones més justament estimades de la família santfeliuenca.
- El Santfeliuenc FC va tornar a exhibir la seva capacitat de competir en un escenari calent i davant un rival exigent.
- Iván Peralta va tornar a vestir-se de curt. Una magnífica notícia per a un davanter de luxe.
- L'Amposta va demostrar la seva classe. Un ex Tercera que vol mirar de lluitar per conquerir categoria nacional.

Jonhy estirat a terra després de rebre una agressió injustificable.

El Santfeliuenc va estrenar autocar i també ho va fer amb un fris identificatiu.