diumenge, 2 de desembre del 2012

El Santfeliuenc topa amb la cara més amarga del futbol i cau de manera injusta

UD VISTA ALEGRE 2 (BRINQUIS, 29' I SERGI, 91') - SANTFELIUENC FC 1 (JOSELE, 49')
ÀRBITRE: LLUIS BRUNNER LÓPEZ
ESTADI MUNICIPAL CAN VINADER
ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS
TARDA VESPRE MOLT FREDA, TEMPERATURA DE 8 GRAUS

La desgràcia de totes les desgràcies es va aliar contra un gran Santfeliuenc que es va deixar al minut 91 tres punts i una magnífica feina que no van merèixer un castig tan sever. Si al primer acte els castelldefellencs van ser superiors i van aconseguir avançar-se gràcies a una contra culminada per Brinquis amb rebot inclòs de Pere, el segon va ser de domini aclaparador blanc-i-blau. Els d'Andrés González fins i tot van brindar els millors minuts de la temporada. Al minut 49 un preciós cop de cap de Josele a centrada de Maldonado va tornar les taules i va ser el pròleg d'una impressionant exhibició ofensiva. Éric Pacheco, Josele en tres ocasions, Gabri i Pere van tenir ocasions molt clares però la pilota es va obstinar a no entrar-hi. Al minut 74 una rematada intencionada de Javi Honorato va acabar amb un rebuig a les cames de Josele i la seva rematada es va estavellar al pal quan tota l'afició santfeliuenca celebrava un gol que hagués donat 28 punts. Malauradament al minut 91 i amb el Santfe totalment bolcat sobre la porteria del Vista Alegre, una relliscada desgraciada d'Arcos va propiciar que Sergi es fes amb la pilota, penetrés a l'àrea i superés a plaer Carlos que ho va intentar tot per evitar el gol. Una mala jugada del destí i una terrible i dolorosa injustícia. Aquest gran Santfe ha d'aixecar el cap i pensar el proper partit, una final contra l'Ascó. Continuem en segon lloc i amb totes les opcions per endavant.

UD Vista Alegre: Planagumà, Kevin (Xavi Moro, 46'), Amante, Roger, Forcadell, Carmona, Moreno, Villa (Sergi, 77'), Alberto (Alberto Jiménez, 83'), Brinquis (Pujante, 62') i Jonhy.
Santfeliuenc FC: Carlos, Maldonado (De Sande, 86'), Alberto, Pere, Arcos, Joserra, Álex Bolaños, Éric Pacheco, Josele, Javi Honorato (Quiles, 74') i Gabri (Aleix Álvarez, 71').

Gols:
1 - 0, Brinquis, 29'.
1 - 1, Josele, 49'.
2 - 1, Sergi, 91'.

Àrbitre: Brunner López, la seva actuació va ser discreta. Va mostar targetes grogues els locals Kevin, Xavi Moro i Jonhy; i els santfeliuencs Arcos, Maldonado i Alberto.

Incidències: El Vista Alegre va fer coincidir la visita del Santfeliuenc amb la presentació del seu futbol base. Bon ambient a les graderies castelldefellenques i notable presència de seguidors santfeliuencs que van marxar amb la tristor de veure passar tres punts d'or.

Quadern de notes:
- Un magnífic Santfeliuenc va ensopegar amb el pitjor dels destins.
- Cal refer-se i res millor que intentar-ho davant el líder. Un partit en què no s'hi valen les excuses per omplir Les Grases.
- El Vista Alegre va ser millor a la primera part però a la segona va ser clarament superat. Va tenir, tanmateix, la fortuna al seu costat.
Font de les imatges: Sergi Vargas. Podeu cosultar el magnífic portal gol.cat, el portal de referència indiscutible del futbol català.