dissabte, 15 de desembre del 2012

Victòria brodada en or

SANTFELIUENC FC 1 (ÁLEX BOLAÑOS, DE PENAL, 37') - FC ASCÓ 0
ÀRBITRE: DAVID BARÓN AJENJO (DELEGACIÓ DE GRANOLLERS)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 525 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AGRADABLE, TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Victòria de pes per a la gran història del Santfeliuenc. Victòria de justícia per a un equip que mereix el nostre més convençut reconeixement. Álex Bolaños no va perdonar des del punt de penal al minut 37. Tres punts brodats en or i davant més de 500 persones que van vibrar amb el millor partit que ara per ara es pot veure a Primera Catalana. La victòria blanc-i-blava retalla tres punts a l'Ascó i ens consolida en un brillant segon lloc amb 28 punts. I ara, rumb al Principat a per tres punts més per menjar-nos els torrons més esperançats de la nostra història.
Els primers minuts van estar dominats pel respecte mutu. L'Ascó va tenir la possessió de pilota i el Santfeliuenc ha va intentar amb alguna contra que va posar dempeus un públic expectant i il·lusionat. La dramàtica derrota a Castelldefels estava oblidada. La primera gran ocasió visitant va arribar de les cames d'Adrià -un dels millors futbolistes de la categoria- que es va inventar una vaselina que va fregar el travesser. I al minut 36, la jugada que va marcar el gran duel. En un llançament de córner l'asconenc Xavi Roige va tocar la pilota amb la mà. L'assistent no va dubtar a assenyalar la pena màxima. Álex Bolaños no va fallar ni en primera ni en segona instància -va haver de repetir el penal-. Deliri a Les Grases. I amb l'alegria del gol pintada als llavis, el "màgic" Josele es va inventar un xut enverinat i parabòlic des de 40 metres que va picar al travesser quan Chiné estava superat. Alguns van reclamar que la pilota havia superat la ratlla de gol. Un "golarro" que hauria ensorrat Les Grases. L'Ascó també va avisar a les acaballes del primer acte amb un xut potent i creuat de l'inefable Adrià que va obligar Carlos a posar una mà salvadora. Epíleg a un primer temps emocionant i intens. Les Grases bullia. El Santfe havia fet el més difícil davant un rival ferotge.
Després de la represa l'Ascó va buscar porta però sense trobar-la amb comoditat. El Santfeliuenc es va saber defensar amb ordre si bé no s'acabava de fer amb el "tempo" del joc. L'enorme bagatge del rival també hi jugava. El recanvi del reaparegut Jonhy va revolucionar el joc ofensiu blanc-i-blau per la banda dreta. L'ex davanter de la Gimnàstica Iberiana va mantenir un frec a frec amb el veterà David Sánchez que va fer saltar espurnes a les graderies i que va acabar amb l'ex jugador del Terrassa als vestidors per evitar l'expulsió. Alguna passada de Jonhy va mantenir enjòlit l'afició. A les acaballes, els tarragonins van mirar d'acostar-se a la porteria de Carlos però el Santfeliuenc va resistir sense perdre mai l'ordre i conscient que aquests tres punts valien massa com per deixar-los perdre. El xiulet final va desfermar l'euforia. El Santfeliuenc havia derrotat el millor equip de tota la Primera Catalana. El Santfeliuenc es consolida a la segona posició amb dret a somiar perquè tot és possible si seguim navegant plegats. El paper de l'afició: de matrícula d'honor. Què tothom torni amb el nou any.

Santfeliuenc FC: Carlos, Aleix Álvarez (Dani Ortiz, 80'), Alberto, Pere, Arcos, Joserra, Álex Bolaños, Javi Honorato (Quiles, 41'), Josele (Álex Segura, 88'), De Sande (Jonhy, 63') i Éric Pacheco (Gabri, 72').
FC Ascó: Chiné, Roca, Denís Coch, David Sánchez (Jorge, 80'), Josep Ramon (Sergi Grau, 46'), Edgar, Gerard Roigé, Gabernet, Armengol (Jusi, 80'), Adrià (Aleix Martí, 69') i Isma Rojas.

Gol:
1 - 0. Álex Bolaños, de penal, 37'.

Àrbitre: Barón Ajenjo, el seu arbitratge va ser correcte. Targeta groga els santfeliencs Éric Pacheco i Josele; i els asconencs Denís Coch, Gerard Roigé i Ermengol.

Incidències:
Es va fer un emotiu minut de silenci en memòria de la mare de Rubén Quiles, Esperanza Galeano. Espectacular desplegament de La Xarxa Ràdio que va enviar a Les Grases una unitat mòbil i va fer una completa retransmissió a càrrec d'Ignasi Trapero i Joaquín Rivas.
La millor entrada de la temporada amb més de cinc-centes persones i la millor entrada des del partit contra la Montañesa de la temporada 2009-2010.

Quadern de notes:
- Matrícula d'honor per a tota la plantilla i cos tècnic del Santfeliuenc. Una gran victòria que consolida un projecte il·lusionant.
- La victòria referma un projecte en evolució que ha de continuar progressant.
- Assistència espectacular a Les Grases amb més de 500 persones. Si la ciutat respon tot és possible.
- Arriba l'hora dels valents. El tram final de la primera volta farcit de partits amb rivals directes decidirà el futur del Santfe en la temporada més especial.
- L'Ascó va donar bones sensacions però la línia de contenció santfeliuenca va estrangular les opcions de l'equip que entrena l'il·lustre Miguel Rubio.


4 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Antes que nada deseo dar mis mas sentido apoyo, al jugador de nuestro club RUBEN QUILES, por el fallecimiento de su madre, ánimo RUBEN,
AMOR DE MADRE ES EL QUE NOS DA FUERZA EN ESTA VIDA PARA SEGUIR LUCHANDO.
ELLA DESDE LA TRIBUNA DEL CIELO CADA PARTIDO SIN DUDA TE ESTARÁ ABRAZANDO.
LO MEJOR PARA TI, RUBEN.
Ahora debo de dar mi mas sincera enhorabuena a toda la plantilla del SANTFE, a su cuerpo técnico por la gran temporada que están haciendo.
Este año de ausencia de mi persona en las gradas, teneis todo mi apoyo incondicional aunque no tengais mi presencia.

Visca el Santfe!!!
Visca su cuerpo técnico!!!
VIsca sus jugadores!!!
Visca su afición!!!

En mi corazón, un sentimiento
En mis sueños, unos colores
Al Santfe siempre lo siento
El blanquiazul de mis amores


Angel Ceprián

Anònim ha dit...

Gracias por tu comentario, Ángel

Te encontramos a faltar. Ojalá a partir del partido contra el Martinenc puedas venir a dar tu apoyo a un equipo que esta temporada puede hacer historia de la grande.

jesus m. ha dit...

Angel eres muy grande!!

Un saludo y viska el Sanfe!!