diumenge, 20 de gener del 2013

El Santfeliuenc toca de peus a terra a Les Comes

CF IGUALADA 3 (LOMINADZE, 33'; JONHY, 51' I JOHNY, 72') - SANTFELIUENC FC 1 (JAIRO, 86')
ÀRBITRE: JOEL MORENO BERENGUER
ESTADI MUNICIPAL LES COMES
ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS
MATÍ FRESC AMB ALGUNA RÀFEGA DE VENT; TEMPERATURA DE 8 GRAUS

L'Igualada va presentar candidatura com a aspirant a l'ascens després de superar un voluntariós però inferior Santfeliuenc. El Santfeliuenc va patir molt ja des dels primers minuts quan els de l'Anoia es presentaven amb massa comoditat als dominis de Carlos sense que el mig del camp blanc-i-blau pogues aturar-los. Per dues vegades el gran porter del Santfe va haver de lluir-se a llançament de Fran Arévalo, un malson als primers 45 minuts. Els locals es van avançar al minut 33 en rematar de Lominadze de cap i absoluntament a plaer un llançament de córner. Massa facilitat. Va ser el pròleg a la desfeta del segon temps. Les poques arribades santfeliuenques van ser a través de Gabri, una de molt clara al minut 10 però que es va trobar amb una bona intervenció de Yannick.
A la represa, l'Igualada va traduir el domini insistent amb dos gols més i amb el mateix autor, Johny. Al minut 51 hi va demostrar astúcía en aprofitar una pilota sense control dins l'àrea petita, i al minut 72 en aprofitar-hi un rebuig a un llançament de Fran Arévalo que va escopir el pal. Amb el partit dat i beneït el Santfeliuenc va despertar una mica i al minut 86 un gol del debutant Jairo a servei d'Álex Segura va maquillar el marcador.
Derrota que entrava dins la lògica. Al Santfeliuenc li van pesar les baixes davant un rival en ratxa que queda amb 32 punts, a dos del Santfeliuenc i a set de l'Ascó. Jornada, però, que no canvia gaire  les coses que gairebé queden tal com estaven. El Viladecans no va passar de l'empat al camp del cuer, i Martinenc i Ascó van empatar a 2 en l'altre partit gran de la darrera jornada de la primera volta. L'equip de la Ribera d'Ebre estrenarà el proper diumenge a Les Comes la segona volta com a líder. I el Santfeliuenc defensarà dissabte la posició de promoció al camp del Torredembarra.

CF IGUALADA: Yannick, Xavi Marimón, Baraldés, Lominadze, Díez (Ton, 81'), Pep Pagés, Enric (Edu Cortada, 78'), Jorba (Joan Salinas, 89'), Johny (Simón, 84'), Enric Palet (Marí, 75') i Fran Arévalo.
SANTFELIUENC FC: Carlos, Maldonado, Aleix Álvarez, Pere, Dani Ortiz, Joserra, De Sande (Jonhy, 52'), Éric Pacheco (Fabri, 72'), Josele, Javi Honorato (Álex Segura, 75') i Gabri (Jairo, 52').

Àrbitre: Moreno Berenguer, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga els igualadins Yannick, Enric i Jonhy; i els santfeliuencs De Sande, Javi Honorato, Pere i Dani Ortiz.

Gols:
1 - 0, Lominadze, 33'.
2 - 0, Johny, 51.
3 - 0, Johny, 72'.
3 - 1, Jairo, 86'.

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc perd el seu tercer partit i encaixa per primera vegada tres gols.
- Malgat la derrota, pocs canvis en la part capdavantera amb un gran beneciat, l'Igualada.
- No ens va agradar gens una entrada fora de lloc d'un jugador igualadí sobre Maldonado al temps d'afegit. El jugador santfeliuenc va haver de deixar el camp portat en braços pels seus companys.
- L'Igualada va demostrar que és un dels equips més en forma del moment i suma tres punts més per acostar-s'hi als llocs amb premi.

1 comentari:

jesus m. ha dit...

Sabado que viene, todos los que puedan a Torredembarra!! todos a animar!! todos a ganar!!

Viska el Sanfe!!