divendres, 15 de febrer del 2013

Arriba l'hora dels valents. El Santfe inicia a Morell el tram final de la lliga més emocionant

CD MORELL - SANTFELIUENC FC
HORA: 16: 30
ÀRBITRE: JOSEP FAIG PIJUAN (DELEGACIÓ DE FIGUERES)
CAMP MUNICIPAL DE MORELL
TEMPS PREVIS: CEL ENNUVOLAT, TEMPERATURA DE 14 GRAUS

El Santfeliuenc reprèn el seu camí per la temporada més exitosa de les darreres tres dècades amb la primera de les quinze finals que haurà d'enfrontar d'ara endavant. La visita a Morell obliga a sumar i si pot ser de tres en tres encara molt més bé. Si els blanc-i-blaus volen canviar el somni per alguna cosa tangible de debò no poden fallar en cadascuna de les finals que aniran sortint al seu pas.
Apel·lem a tota l'afició que tingui ocasió perquè acompanyi l'equip en el partit més important de la temporada i en una jornada que ens fa que pot marcar alguna distància, ni que sigui petita, pels enfrontaments directes entre Tàrrega-Viladecans i Igualada-Martinenc. L'Ascó visita el feu del Centro Europeo Tecnofútbol.
L'expedició santfeliuenca partirà des de Les Grases rumb a terres de Tarragona a les 13:15 i està prevista l'arribada al Municipal de Morell a les 14:30.

El CD Morell, un rival molt més complicat del que reflecteix la classificació, amb bnons fjudors d ela Campió de manera aclaparadora la temporada passada al grup tarragoní de Segona Catalana enguany s'esperava molt més d'un equip que presenta a les seves files dos noms importants del futbol professional: David Cuéllar (ex Ath Bilbao, Elx, Salamanca, Reial Múrcia i Nàstic) i David Reyes (Ex Còrdova, Nàstic i Salamana. L'equip que entrena José María Núñez ha sumat 21 punts i es trobà tretzè, a només un punt de del descens que ara per ara marca el Centro Europeo Tecnofútbol.

Jornada de dol per la mort de Vicenç Bellido
El futbol català i en concret la Primera Divisió Catalana està de dol per la mort de Vicenç Bellido, president la l'històric Sants. L'equip blanc-i-verd ha suspès tota l'activitat esportiva per aquest cap de setmana. Des de Santfeliuenc Futbol Club volem expressar la nostra solidaritat amb tota la família Bellido i també amb tota la família de la Unió Esportiva Sants. Descansi en pau.

El Santfeliuenc FC va guanyar a la primera volta El Morell per 2 a 1.