VILANOVA CF 2 (SANTI TRIGUERO, 66' I SANTI TRIGUERO, 80')  - SANTFELIUENC FC 4(DANI ORTIZ, 44', JOSELE, 46', JAIRO, 54' I QUILES, 79')
ÀRBITRE: LEMINYER JOSEP PUENTES SEDAN (DELEGACIÓ DE TARRAGONA
ESTADI: ALUMNES OBRERS
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL DESCOBERT I TEMPERATURA DE 14 GRAUS

El millor Santfeliuenc no va desaprofitar l'oportunitat de regalar-li a Andrés González una victòria en el seu partit dos-cents. I una victòria amb efecte doble perquè neutralitza les victòries d'Ascó, Viladecans, Igualada i Martinenc i perquè evidencia que aquest equip també sap jugar amb la màxima pressió quan el valor dels punts és cabdal i qualsevol relliscada pot ser perillosa. Dos gols d'aquells que se'n diuen psicològics: un de Dani Ortiz (44') i l'altre de Josele (46') van aplanar el camí. Jairo va posar la sentència. A les acaballes el Santfeliuenc es va relaxar una mica més del que hauria estat desitjable i el veterà Santi Triguero ho va aprofitar per maquillar el resultat amb dos gols.
El Santfeliuenc sortia a l'esplèndid estadi Alumnes Obrers amb la necesstitat de sumar tres punts si volia respndre amb un cop d'autoritat als resultats d'Ascó i Viladecans. Els primers minuts van estar dominats pel respecte mutu. El Vilanova es va atrevir en alguna jugada d'atac portada pel veterà Santi Triguero, tot un clàssic del futbol català de Tercera Divisió. El Santfeliuenc no va entrar en joc de debò fins a la mitja hora. Al minut 39 Jonhy i Maldonado van fregar el gol en una doble rematada en boca de gol que va treure sota pals el central Víctor. Va ser el pròleg del gol santfeliuenc que va provocar efectes devastadors al Vilanova. Una falta treta per Jairo va trobar el cap de Dani Ortiz que va pentinar la pilota amb la suficient col·locació perquè superés Nito. Un gol dels dits psicològics que obria les opcions de victòria contra un rival complicat.
I res més iniciat el segon acte Josele va començar la seva exhibició amb un cop de cap precís arran de gespa després d'una centrada de Maldonado. 0 a 2 i el Santfeliuenc trencava el matx. Amb el segon gol el Vilanova es va ensorrar i els santfeliuencs van exercir un domini absolut amb Josele estel·lar. El Santfeliuenc era un vendaval. Al minut 54 una assistència a l'espai de Josele la va recollir Jairo per salvar la sortida de Nito i posar un meravellós 0 a 3.El gol, però, va produir un cert efecte anestesiant i el Santfeliuenc es va adormir més del compte. El Vilanova ho va aprofitar per anar-se'n a l'atac i en un xut ras i potent de Santi Triguero es va esberlar la imbatibilitat llarguísima de Santi que ha durat 519 minuts (gairebé sis partits). El gol va tornar a fer reaccionar el Santfe que va prémer l'accelerador i en una nova acció fantàstica Josele va regalar una assistència a Quiles que a boca de canó va posar el quart. Tanmateix el Vilanova encara va seguir respirant i en una acció semblant al primer gol va posar el 2 a 4 amb el mateix protagonista golejador. El partit ja no va donar per més si bé el Vilanova va mirar d'aconseguir un tercer gol que hauria posat un suspens excessiu per a un partit en què el Santfeliuenc va ser molt superior.
El Santfeliuenc suma 47 punts i segueix la seva cursa a la recerca del somni més meravellós de la nostra història. El proper dissabte a Les Grases tot Sant Feliu està convocat per una nova final.

Vilanova CF: Nito, Raúl, Fede (Álex Laguna, 57'), Víctor (Marc Cols, 81'), Raventós, Einard, Marc Guzmán (Adri, 57'), Eloi (Carlitos, 71'), Santi Triguero, Blas Segarra i Moha (Josep Maria, 57')
Santfeliuenc FC: Santi, Aleix Álvarez, Gerard, Pere, Dani Ortiz, Joserra (Álex Segura, 80'), Tena, Jairo (Quiles, 70'), Josele (Gabi, 84'), Maldonado (Javi Honorato, 66') i Jonhy (Éric Pacheco, 59').

2 - 4, Santi Triguero, 80'.

Àrbitre: Puentes Sedán, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga els locals Víctor, Blas Segarra, Adri, Álex Laguna, Josep Maria, Marc Cols i Santi Triguero; i els santfeliuencs Josele, Joserra i Álex Segura.

Quadern de notes:
- Aquest Santfeliuenc porta camí de convertir-se en el millor Santfe de la història.
- Felicitats a Andrés González: 200 partits és una fita que hem de celebrar. Un entrenador que ha canviat el rumb del futbol a la ciutat.
- El Santfe fins i tot està superant abastament la seva assignatura pendent: el gol. En els darrers quatre partits 12 gols.
- El Vilanova que va estrenar president en la figura d'Ángel Calvo no va poder contra un Santfe en estat de gràcia.