divendres, 5 d’abril del 2013

La primera de les nou finals. El Santfe visita El Vilar de Valls en un partit d'alt voltatge

UE VALLS - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: NICOLÁS HORNA DÍAZ (DELEGACIÓ DE SABADELL)
EL VILAR
DATA: 7 D'ABRIL
HORA: 16:30
TEMPS PREVIST: CEL ENNUVOLAT. TEMPERATURA DE 14 GRAUS

L'hora decisiva. El Santfeliuenc FC comença el proper diumenge a les 16:30 hores l'etapa més important dels seus 107 anys d'història. Des del club i també des de molts sectors de la ciutat es confia que l'equip mantingui en les nou finals que queden per a l'acabament de la lliga la línia que ha exhibit des del 8 de setembre. Per al desplaçament a Valls tornem a demanar un suport massiu de la nostra afició. Entre tots hem d'aconseguir posar el nom de Sant Feliu al cim del futbol català.

Andrés González ha preparat el partit sabent que l'equip haurà d'oferir la millor cara per superar un rival tan exigent com necessitat i en un escenari difícil. Josele, que aquesta setmana va ser convocat per la Selecció Catalana amateur que participa a la fase final de la Copa de les Regions, haurà de descansar unes setmanes per la luxació acromiclavicular que va patir contra l'Amposta. Tampoc no podrà ser Aleix Álvarez, que ha complert el cicle de cinc targetes grogues.

A les 13:45 sortida des del Parc Esportiu de Les Grases
Els blanc-i-blaus sortiran del Parc Esportiu de Les Grases a les 13:45 hores. L'arribada a la capital de l'Alt Camp és prevista a les 15:15 hores.

El Valls buscarà oxigen davant el millor Santfe
La UE Valls buscarà sumar per apropar-se a la permanència. L'equip blanc-i-vermell ja ha demostrat la seva capacitat de fer mal contra els grans: va superar al Vilar l'Ascó per 2 a 1 i abans de l'aturada de Setmana Santa va aconseguir un sorprenent empat a 2 a Viladecans. Jordi Rojas recupera per diumenge els sancionats Loro i Miguel Reverté -dos davanters de gran qualitat- i el lesionat Ike. Serà baixa per sanció el migcentre Pinilla i és dubtós Omar.

Especial Valls-Santfe a El Travesser.cat
Podeu ampliar la informació de l'important partit de diumenge al web El travesser, amb entrevistes a Jordi Rojas, entrenador del Valls, i Andrés González.



El Vilar de Valls, un camp tradicionalment difícil.