divendres, 26 d’abril del 2013

Santfeliuenc - Viladecans, el derbi del segle ha de desafiar la pluja

SANTFELIUENC FC - UD VILADECANS
ÀRBITRE: ALBERT CATALÀ FERRAN (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
27 D'ABRIL
HORA: 18 HORES
TEMPS PREVIST: CEL ENNUVOLAT AMB RISC DE PLUJA; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Arriba l'hora H. Santfeliuenc i Viladecans disputaran el derbi més important de la història a Primera Catalana amb l'objectiu d'aconseguir la clau que permeti dependre de si mateix en les cinc darreres jornades. La pluja pot ser una amenaça però l'envergadura del partit obliga tothom a desafiar-la i venir a Les Grases proveïts de paraigües i impermeables. Què la pluja no ens espatlli la festa ni faci que ningú s'ho rumiï i no hi vingui.

Andrés González amb la plantilla al complet
La infermeria blanc-i-blava s'ha anat buidant i Andrés González recupera Johny i també Joserra que no va jugar a Cervera per protegir-lo de la cinquena targeta groga. A més, Iván Peralta està completant el tram final de la recuperació. El Santfeliuenc si suma els tres punts acoseguirà també endur-se'n el goal average i posarà un marge d'un partit respecte els de Juan Camilo Vázquez.

Assistència multitudinària
Des del club s'està fent una profunda campanya de sensibilització perquè tota la ciutat respongui. S'ha fet una  crida a les famílies del futbol base i també seran molts els clubs esportius que donaran suport el principal equip de futbol de la ciutat. Recordeu que, a més, Les Grases tindrà un aspecte més amable gràcies a la instal·lació de dues graderies supletòries que acolliran a 300 persones. 

UD Viladecans: la convicció de que tot és possible amb esforç i cinc mesos sense perdre 
Temporada exemplar de la UD Viladecans que està fent història. L'equip que entrena Juan Camilo Vázquez està batent rècords i arriba a la jornada 29 amb 60 punts i havent encadenat ... 15 jornades!!! sense perdre. I és que cal remuntar-nos al 2 de desembre del 2012 per veure una derrota viladecanenca i que es va produir ni més ni menys que contra el totpoderós Ascó (5 a 1). Números, doncs, que fan por.
Juan Camilo Vázquez ha aconseguit dreçar un projecte molt seriós sostingut en un grup de futbolistes compromesos i que surten al camp a donar-ho tot al llarg dels 90 minuts. En destaquen el porter Álex Rodríguez; els defenses Marc Lavilla i Cristian Faura; els mitjos creatius Carlos Martínez i Lerín; i els puntes Aarón Recamales i Edgar Doblas. Un equip compacte, sense fissures i molt seriós que serà una prova de foc per al Santfeliuenc. Vázquez no podrà comptar amb els sancionats Rulo, Dani Benítez i Miguel, ni amb el lesionat Dani Trigo. El Vila arribarà a Sant Feliu un xic just de jugadors.

El Santfeliuenc, amb la història a favor
Santfe i Vila han coincidit en tres ocasions a Primera Catalana i en totes tres la victòria ha tingut color blanc-i-blau. La temporada passada el Santfeliuenc va superar a domicili el Viladecans per 1 a 2 i en el partit de tornada el Santfe també va vèncer per un còmode 3 a 1. En el partit d'anada de la present temporada un gol de Josele va donar la tercera victòria santfeliuenca (0 a 1) en aquest particular duel d'aspirants baixllobregatins.