divendres, 31 de maig del 2013

El Santfeliuenc fa l'últim entrenament i tothom mobilitzat perquè Les Grases sigui una gran festa

El Santfeliuenc ha fet aquest divendres l'últim entrenament de la setmana abans de la finalíssima de diumenge. Tothom és conscient que som a noranta minuts de la fita més important en els 108 anys d'història de la nostra entitat i que una ocasió com aquesta no es pot desaprofitar. El primer pas és garantir la promoció i després ja es veurà si haurem de jugar-nos la promoció com una finalíssima encara més important o com una festa de celebració. Això no ho sabrem fins diumenge al vespre quan coneguem el desenllaç de l'eliminatòria d'ascens a Segona B entre l'Olot i l'Elx Il·licità.

El Santfeliuenc i Sentiment Immortal es mobilitzen amb diverses iniciatives
Des del Santfeliuenc no es vol deixar res a la improvisació i tot esforç és bo per conscienciar tota la ciutat de la transcendència del partit. Per això un cotxe anunciant el partit s'està passejant pels carrers de Sant Feliu al llarg del cap de setmana convidant tota la ciutat a una gran festa que ha de servir per projectar el nom del nostre club a la categoria més alta en què mai hem jugat. I la Penya Sentiment Immortal ha convocat una concentració diumenge a les 10:30 del matí per fer una cercavila fins al camp de futbol de Les Grases.

Sant Feliu, doncs, s'està mobilitzant per viure la gran festa de l'esport santfeliuenc en un camp de Les Grases que ha d'estar a vessar.

 La Penya Sentiment Immortal convoca a tota l'afició a les 10:30 a la Plaça de la Vila per començar a escalfar motors en una cercavila que acabarà al camp de Les Grases