divendres, 31 de maig del 2013

Santfeliuenc FC - CF Igualada, el partit que hem esperat 108 anys

SANTFELIUENC FC - CF IGUALADA
ÀRBITRE: ALBERT PIÑOL BAUTISTA (DELEGACIÓ DE TORTOSA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
DIUMENGE 2 DE JUNY
HORA: 12
ENTRADA GRATUÏTA
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 21 GRAUS

Tot està preparat per viure una de les grans jornades de la història del futbol i de l'esport santfeliuenc. Al Santfeliuenc li separa només un punt de jugar la segona promoció a Tercera Divisió de la seva més que centenària història. La primera va ser en aquell llegendari Santfe - Ibèria de juliol de 1960. Han passat 53 anys i ja toca fer el gran salt de qualitat per a un dels degans del futbol català que mai com ara havia tingut tan a prop la Tercera Divisió, la categoria que sempre havien somiat moltes generacions d'amants del futbol a la ciutat.
No cal dir que la setmana ha estat molt especial. El club ha preparat un cop més un seguit d'iniciatives perquè Les Grases es quedi petita. Entre divendres i dissabte un cotxe es passejarà pels carrers de la ciutat convocant a tota la ciutat a Les Grases. I la Penya Sentiment Immortal també farà la seva aportació amb una cercavila que sortirà de la Plaça de la Vila a les 10:30 hores i arribarà al camp de futbol a les 11. Una jornada, doncs, molt especial per a molta gent que ha treballat amb especial dedicació durant molts anys perquè el que viuren i veurem diumenge sigui realitat.
És una setmana on no cal motivar ningú. Andrés González sap que sumar els tres punts contra l'Igualada no serà gens fàcil i per això ha estat una setmana se retocar petits detalls que van fallar al partit de la primera volta. El Santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs dels sancionats Iván Peralta i Jonhy ni del lesionat Arcos.

L'Igualada arriba a Sant Feliu amb la temporada resolta
L'equip de la capital de l'Anoia arriba a la capital del Baix Llobregat en cinquena posició amb 52 punts, molt lluny d'unes posicions d'ascens que van semblar al seu abast a l'inici de la segona volta. Tanmateix una segona part de competició molt discreta ha impedit els d'Isidre Tarrès lluitar per coses importants. A més, el darrer partit de lliga disputat contra el Viladecans ha deixat seqüeles de consideració ja que fins a sis jugadors sancionats no podran jugar: Baraldés, Marimón, Bachana, Enric, Fran Arévalo i el golejador Jonhy Fernández. Un equip que arribarà, doncs, amb absències significatives.

Una jornada molt llarga de transistors i nervis a dojo
La jornada començarà diumenge a les 12 però s'estendrà moltes hores enllà. Primer si sumem el punt que necessitem -sempre i quan el Viladecans guanyi un Torredembarra ja salvat- haurem d'estar pendents del rival de la promoció que sortirà de la terna entre La Jonquera, el Masnou i Horta. I un cop conegut el rival haurem de centrar-nos en l'eliminatòria de tornada de la promoció d'ascens a Segona B entre Olot i Elx Il·licità que comença al municipal olotí a les 18 hores. Si els de la capital de la Garrotxa superen l'1 a 0 i pugen a Segona B el Santfeliuenc serà per primer cop en la seva història equip de Tercera Divisió. 

Programació especial de Ràdio Sant Feliu
L'emissora municipal ha preparat un programa especial per seguir fil per randa la jornada. Des de les 11:30 hores Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors explicaran a tota la ciutat el que passa a Les Grases amb atenció compartida amb el partit de la Penya Recreativa. També es donarà a conèixer el rival del Santfeliuenc es cas de jugar la promoció.
Una jornada decididament apassionant. Han estat molts anys de lluita per aconseguir viure un dia així. No us perdeu a més totes les sorpreses que prepara tant aquest blog com esportblanciblau. 

Per un Santfe a Tercera aquest diumenge tot Sant Feliu a Les Grases.