divendres, 3 de maig del 2013

Santfeliuenc FC - UD Vista Alegre, una cita obligada per a tot l'esport de Sant Feliu

SANTFELIUENC FC - UD VISTA ALEGRE
ÀRBITRE: CÉSAR GARCÍA PEÑACOBA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
4 DE MAIG
18 HORES
PREVISIÓ TEMPS: TARDA ASSOLELLADA; TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Més que una final. Al Santfeliuenc li toca reinventar-se davant un difícil Vista Alegre amb l'obligació de sumar els tres punts. Qualsevol altre resultat no servirà. En una jornada a més on caldrà estar molt atent al que passi en el Municipal de Viladecans en l'enfrontament entre Viladecans i Ascó. El Santfeliuenc somia a recuperar la clau de dependre de si mateix.
Andrés González ha treballat de manera especial en l'aspecte psicològic. L'equip ha de recuperar la confiança que sembla haver-se posat en qüestió en els darrers partits. El que és més que evident que el Santfeliuenc segueix comptant amb totes les opcions de jugar la propera temporada a Tercera Divisió però per això és clau sumar els tres punts aquest dissabte. Andrés González es queda sense el concurs d'Alberto que haurà de descansar en veure complert el cicle de cinc targetes grogues.

Una jornada per a tothom
Com ja és habitual el Santfeliuenc ha fet una crida perquè tota la ciutat vingui a Les Grases a donar el seu suport. El primer gol el marcarem si tenim Les Grases a rebentar. És un partit trascendental i la victòria ens tornaria a posar segons a l'espera del super partit entre Viladecans i Ascó.

La UD Vista Alegre, una amenaça que arriba a Les Grases en ratxa
L'equip de Castelldefels es troba en un gran moment ja que ha sumat 20 dels últims 24 punts. Una temporada irregular marcada per les baixes però que ara amb totes les figures recuperades el fan un equip temible a qui li agrada el futbol directe. Un ex futbolista professional com Xavi Moro dirigeix un col·lectiu de jugadors amb una gran qualitat com Pujante, Jonhy, Alberto Edjogo, Alberto Padilla, Cano o l'ex santfeliuenc Jarabo. Una de les millors plantilles de Primera Catalana.
A Can Vinader, el Santfeliuenc va perdre de manera injusta per 2 a 1