dimarts, 23 de juliol del 2013

39 dies després torna el nostre Santfe de Tercera

Ja els tenim aquí! El flamant Santfeliuenc de Tercera Divisió comença aquest dimecres 24 de juliol a Les Grases la pretemporada. Andrés González ha citat els seus jugadors a les 19 hores per donar inici a la temporada més bonica, il·lusionant i sommiada en els 108 anys d'història blanc-i-blava. Qui ens havia de dir fa uns anys quan sobrevivíem al pou de l'antiga Primera Regional que l'any 2013 seríem de Tercera.
Han passat només 39 dies des que vam acabar la temporada reblant l'ascens contra el Masnou. El 15 de juny és una data per a la memòria més excelsa del nostre esport. Ara, però, arrenca una nova etapa amb la voluntat ferma, sòlida i convençuda que hem arribat a aquesta categoria tan mítica per a tothom per quedar-nos molts anys. Sant Feliu no pot fallar i cadascú posant el seu granet de sorra hi ha de contribuir.

Els 20 futbolistes que estan citats per començar la pretemporada són:
Porters: Carlos i Santi.
Defenses: Jaime Santamaría, Fabri, Alberto, Gerard Rovira, Pere, Dani Ortiz, Nacho i Arcos.
Migcampistes: Joserra, Tena, Maldonado, Éric Pacheco, Álex Bolaños, Jairo i Gordillo.
Davanters: Josele, Iván Peralta i Jonhy.

Andrés González dirigirà per setena temporada la nau blanc-i-blava. Jacobo Ribera i José Antonio Ochoa seguiran essent els altres homes forts de la direcció tècnica

Calendari d'entrenaments:
Juliol: 24, 25, 26 (doble sessió), 27 (stage Tossa de Mar), 28 (stage Tossa de Mar) 29, 30 (doble sessió)
Agost: 1, 2 (doble sessió), 5, 6 (doble sessió), 8, 9 (doble sessió), 13 (doble sessió), 15, 19, 20, 22, 23, 26, 27, 29 i 30
15 de juny de 2013. Una data inesborrable. A trenta-nou dies d'aquesta imatge el Santfe torna a la feina en la temporada més especial per a l'esport de Sant Feliu.