divendres, 30 d’agost del 2013

Sant Feliu viurà un dia històric. La Tercera Divisió arriba a Les Grases amb un espectacular Santfeliuenc - Montañesa

 SANTFELIUENC FC - CF MONTAÑESA
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ÁRBITRE: ISRAEL GÓMEZ HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
DATA: 31 D'AGOST
HORA: 18
TEMPS PREVIST: SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 26 GRAUS

Som a poques hores d'un dia històric. Aquest dissabte 31 d'agost la Tercera Divisió arriba per primer cop a Sant Feliu. Serà una jornada d'emocions i records. Molts ciutadans van treballar perquè el nostre equip algun dia pogués militar en una categoria a l'altura de la seva història. Una cita inexcusable que ningú no es pot perdre. I ho fa amb un partit més que interessant ja que Santfeliuenc i Montañesa van guanyar a la primera jornada. Tots els ingredients, doncs, per gaudir amb una data assenyala al calendari esportiu de la ciutat: donem la benvinguda al futbol de Tercera a Sant Feliu!!

Andrés González pendent de recuperacions i baixes
L'entrenador del Santfeliuenc està fent mans i mànigues amb la plaga de baixes que ha castigat la plantilla al llarg de la pretemporada. Per a dissabte recupera Joserra i Maldonado, que no van poder ser a Vilassar per la sanció que arrossegaven del partit de promoció contra el Masnou. Per la seva banda Iván Peralta, que encara ha de conèixer l'abast de la seva lesió al genoll, i Carlos, Jaime Santamaría, Nacho Ruiz i Gerard Rovira no podran ser en el debut a casa. Gerard Rovira ha començat el tram final de la recuperació de la fractura del dit però encara haurà de descansar algunes setmanes, i Carlos segueix amb la recuperació del postoperatori de la intervenció de l'hèrnia inguinal.

Entrades amb descomptes per a la ciutadania de Sant Feliu i gratuït per als socis
El debut a casa del Santfeliuenc arriba amb importants novetats a la taquilla. L'entrada general costarà 10€ si bé els socis del Santfeliuenc tindran accés gratuït a aquest i a tots els partit que l'equip jugui a casa. L'estalvi és de gairebé un 70%. Els ciutadans domiciliats a Sant Feliu i que no siguin socis podran veure el debut a casa amb un descompte especial del 50%: 5€. Es prega a tots els socis i aquells que vulguin donar-s'hi d'alta que arribin aviat per tal d'evitar cues.

CF Montañesa, la força de Nou Barris
El popular equip barceloní de Nou Barris repeteix per quarta vegada a Tercera. Un projecte, doncs, que de mica en mica s'ha anat consolidant i que en el primer exercici a la categoria va tenir la gosadia de jugar la promoció d'ascens a Segona B i fins i tot arribar a la tercera eliminatòria. Nou Barris va fregar l'ascens a Segona B i només el Sestao va impedir el somni en una ajustadíssima eliminatòria que va aplegar més de 4.000 persones. Va ser l'èxit més gran d'un equip modest que rep un notable suport de la seva afició i que té en la Penya el Hueco l'estendard més animós.
Per a la quarta temporada a la categoria, Manolo González repeteix per segon cop a la banqueta amb l'objectiu de no patir tant com la temporada passada, en què la "Monta" va haver d'esperar a la darrera jornada per foragitar el descens. La columna vertebral de la temporada passada ha continuat: "Tato" Burgada, Amantini, Andrés Borges, Uri, Ferran, Rubén, Nil Puchades i els ex santfeliuencs Dani Sánchez i Sascha. Les incorporacions han estat poques però ben escollides: Davi Payán i Marc Pedrola (Gramenet), Alberto Padilla (Vista Alegre) o Toni Pérez (Júpiter) entre altres. Un equip molt lluitador i disciplinat al camp que arriba a Sant Feliu ple de moral després de debutar amb victòria.
Per a dissabte, Manolo González recupera el sancionat Joshua i tindrà els dubtes dels lesionats Sascha i Aleix Dalmau.

Plantilla:
Porters: "Tato" Burgada i Víctor Cocera.
Defenses: Amantini, Andrés Borges, Uri, Ferran i David Payán (Gramenet).
Migcampistes: Aleix Dalmau, Rubén, Joshua, Dani Sánchez, Toni, Martí Soler, Alberto Padilla (Vista Alegre) i Ñito (UE Cornellà).
Davanters: Nils, Sascha, Marc Pedrola (Gramenet), Roland (Turó Pèira), Toni Pérez (Júpiter) i Poves ((Vic).

Dades del club:
Club de Futbol Montañesa
Fundació: 1927
Indumentària: samarreta groga i negra, panataló negre
President: Emilio Llamas
Estadi: Municipal de Nou Barris
Aforament: 2.500 espectadors
Socis: 500
Temporades a Tercera: 4 (2013 - 2014)
Pressupost: 90.000€
web: cfmontanyesa.com

El precedent:
Temporada 2009-2010
Jornada 16 (20-12-2009), Montañesa 1 (Toni, 93') - Santfeliuenc 1 (Hinojo, 45')
Jornada 35 (16-05-2010), Santfeliuenc 1 (Francisco, 69') - Montañesa 1 (Quim Araujo, 38')




Foto Montañesa: facebook CF Montañesa