dilluns, 23 de setembre del 2013

El Santfeliuenc femení serà de bronze

La notícia la va comunicar ahir Alberto Prieto a Sant Carles de la Ràpita i mitjançant els micròfons de Ràdio Sant Feliu, el Santfeliuenc FC compatarà amb un equip a Preferent, la categoria de bronze del futbol femení a Espanya. Una circumstància especialment volguda que posa també a la nostra secció femenina a l'elit. La temporada passada les blanc-i-blaves van ser segones i es van quedar a punt d'aconseguir l'ascens en el seu debut a Primera Divisió. Tres mesos després i gràcies a l'adjudicació d'una plaça vacant el Santfeliuenc s'ha guanyat el dret a jugar en una de les millors categories del futbol femení espanyol.

16 equips amb gran tradició
El Santfeliuenc s'haurà de veure les cares amb equips amb una notable trajectòria i tradició dins el futbol femení: RCD Espanyol C, UE Vic, CF Lloret, CE Sabadell, CE Llerona, CF Pallejà, CF Riudeperes, CF Santpedor, Penya Blanc-Blava la Roca, UE Sant Quirze Besora, Escuela Bonaire, Parroquial Santa Eugènia i Bellavista Milan. Ara com mai el Santfe està de moda.

Debut a Les Grases
Les flamants jugadores de Preferent del nostre club debutaran el proper cap de setmana a Les Grases contra el Bellavista Milán.