dimecres, 6 de novembre del 2013

Tot a punt a Les Grases per al duel estel·lar

El camp de futbol de Les Grases està acabant de perfilar els últims detalls de cara al duel estel·lar que mantindran aquest dissabte Santfeliuenc i Europa. Des de la directiva del Santfeliuenc Futbol Club es fa una crida a tota la ciutat perquè ningú es quedi a casa. La flamant graderia tindrà una posada de llarg de luxe i ningú no dubta que estarà plena a vessar. Pero cal que tothom estigui molt mobilitzat i ningú no es despisti.
Ahir dimarts al vespre diversos mitjans de comunicació van estar observant de primera mà l'estat de la instal·lació. Recordem que dissabte seran molts els mijans tant de televisió, ràdio, premsa i digitals que cobriran un dels partits amb més seguiment mediàtic en tota la història del Santfeliuenc.

La campaya de socis segueix el seu camí exitós
D'altra banda, la directiva del Santfeliuenc recorda a tots els simpatitzants que encara no hagin renovat el seu carnet o no s'hi hagin de donar d'alta que aquest dissabte les taquilles funcionaran a ple rendiment per satisfer les necessitats de tota la ciutadania. Preus populars i un carnet a la mida de totes les butxaques per fer tots junts història.
Aspecte que oferia Les Grases ahir al vespre