divendres, 31 de gener del 2014

Santfe-Vilafranca, no et quedis a casa vine a Les Grases que el Santfe hi torna!

SANTFELIUENC FC - FC VILAFRANCA
ÀRBITRE:CARLOS FERRERO MANSILLA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
1 DE FEBRER
18 HORES
TEMPS PREVIST: CEL ENNUVOLAT, TEMPERATURA DE 12 GRAUS

El futbol de Tercera torna a Les Grases . Des del passat 11 de gener en què el Santfe va caure contra el Vilassar de Mar els aficionats blanc-i-blaus no havíem pogut retrobar-se amb l'equip a casa. El Santfe torna a casa i amb la moral pels núvols i sis punts més al calaix després de les valuoses victòries contra la Montañesa i la Gramanet que fa dels blanc-i-blaus el segon millor equip a domicili. 33 punts són una gran xifra però ara cal fer-se forts a Les Grases i sumar, per fi, de tres en tres i demostrar que el gran ambient que es respira a Les Grases serveix per aconseguir victòries. El pes de l'afició i Sentiment Immortal han de notar-se en un tram final de lliga molt emocionant i on tots els equips s'estan jugant coses importants tant per dalt com per sota.
Andrés González recupera per a dissabte el concurs d'un futbolista cabdal com Álex Bolaños. A més Marcos López ha estat donat d'alta federativa i clou així un any i mig de retir forçat. Una gran notícia per a un jugador que ha hagut de passar una llarguíssima recuperació des de la lesió que es va fer a Cornellà l'estiu de 2012. El lateral burgalès Jaime Santamaria compleix les últimes setmanes de recuperació.

El FC Vilafranca buscarà sumar per evitar complicacions
El Vilafranca està esprement les últimes hores abans del tancament del mercat (31 de gener) per reforçar la seva plantilla. El davanter Alberto Owono (Vista Alegre) i el migcentre Iván Álvarez (Terrassa) són les dues últimes incorporacions. Manel Delgado, tècnic terrassenc que exercia com a scouting al Sant Andreu, va subsituir el cessat Delfí Farreras a la jornada 18. Els quadribarrats han mantingut una línia irregular al llarg del campionat, combinant victòries de pes com l'assolida contra l'Ascó amb relliscades i una certa debilitat a domicili. Tot i així els vilafranquins des de l'arribada de Manel Delgado són en línia ascendent amb 26 punts i onzens classificats. Un equip competitiu amb jugadors amb experiència a la categoria com Marc Ramírez, Santi Triguero, Javi González, Boria o Eloi. Els de la capital del Penedès no podran comptar amb el sancionat Dani Antolínez.

Recordeu, Santfe i Vilafranca disputen un partit més que interessant a Les Grases. Els vilafranquins tornen a Les Grases quatre temporades després de l'última visita recordada pel gol del porter Saperas al temps de descompte.