dissabte, 18 de gener del 2014

Toca reaccionar a Nou Barris en una setmana d'indignació

CF MONTAÑESA - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE:ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS (DELEGACIÓ D'OSONA)
MUNICIPAL DE NOU BARRIS
DIUMENGE 19 DE GENER
12 HORAS
RÀDIO SANT FELIU A PARTIR DE LES 11:30 HORES
PREVISIÓ TEMPS: CEL ENNUVOLAT, TEMPERATURA DE 12 GRAUS

El Santfeliuenc FC busca la reacció i recuperar una dinàmica més positiva després de vuit jornades sense assaborir una victòria que ja es fa molt necessària. La setmana ha vingut marcada per la indignació general en conèixer les sancions arran del partit de dissabte contra el Vilassar de Mar. A part dels dos partits de càstig que haurà de complir Andrés González, el més greu són els set partits de sanció que ha rebut l'excel·lent delegat Miguel Ángel Campoy. El Santfeliuenc FC ha posat el crit en el cel amb una sanció tan desmesurada com injusta. Alberto Prieto ha fet public un comunicat en què denuncia les exageracions recollides en l'acta arbitral que, a més, han costat una sanció econòmica de 600 euros. Cal separar la raó de la justífica i el que és clar que és una actuació molt greu que perjudica el nostre club i el deixa desemparat.
En l'àmbit purament esportiu el Santrfeliuenc no podra viatjar a Barcelona amb els sancionats Cano i Éric Pacheco. Josele ja és completament a punt i cal veure l'evolució de Carles Tena. Qui també comença a veure la llum al fuinal de túnel és Jaime. El lateral esquerrà burgalès ja s'entrena amb el grup. Al petit camp de Nou Barris no val a badar i cada acció demana una concentració màxima.

Retransmissió a Ràdio Sant Feliu
Com ja és habitural Ràdio Sant Feliu tornarà a estar amb el Santfe en un partit tan important. Podeu escoltar la retransmissió a partir de les 11:30 horas al 105.3 de la FM i online a través d'una de les tres modalitats d'audició.

La Montañesa rep el premi a la feina ben feta i la perseverança
La Montañesa, un equip barceloní acostumat a viure en un segon pla en el futbol de la capital, des que va assolir la Tercera Divisió ara fa quatre temporades està vivint l'etapa daurada en el seus 86 anys de vida. Si a la primera participació va aconseguir fregar amb el dits l'ascens a Segona B, en la quarta està repetint protagonisme i amb 39 punts es segona i amb moltes opcions de fer una nova promoció d'ascens. Un conjunt dirigit per un tècnic que s'ha fer a si mateix com Manolo González i un equip que combina qualitat, experiència i poder. Els Sascha, Dani Sánchez, Tato Burgada, Nils Puchades, Amantini, Uri Escabrós o Ferran volen fer història per al club de Nou Barris. Per a diumenge els barcelonins no podran comptar amb els sancionats Tato Burgada, Alberto Padilla i Pablo Amantini. Atès la falta de porters, els groc-i-negres han incorporat amb caràcter urgent el porter Cristian Tomás (Gramenet B).