dilluns, 10 de febrer del 2014

Dies de triomfs. La victòria del Santfeliuenc a Palamós segella les virtuts d'un gran projecte

Vivim perquè somiem que deia el mestre Joseph Conrad. Doncs la victòria del Santfeliuenc a Palamós demostra un cop més les virtuts d'aquest projecte en l'estrena a Tercera Divisió. Ja no és un somni sinó pura realitat. El Santfeliuenc recull elogis de tot el futbol català i ha crescut socialment com pocs podien imaginar. Cada dissabte més de 500 santfeliuencs i santfeliuenques decideixen venir a passar dues bones horetes d'alegria i diversió a Les Grases. Però això no s'ha de quedar aquí i entre tots hem de continuar empenyent un projecte que és teu, meu i de tothom, i que no ha de tenir límits. Tanmateix hem de tocar de peus a terra i anar pas a pas sense demanar impossibles ni imaginar quimeres. Al capdavall no hem d'oblidar que tot just complint cinc mesos i mig des del nostre primer partit a Tercera. Estem posant unes bases sòlides que necessita moltes mans des de la participació popular, transversal i plural.

Una gran victòria a Palamós
La victòria del Santfeliuenc en la seva primer visita al feu empordanès és una altra gran notícia que se suma a un enfilall de bones notícies. Guanyar a Palamós amb justícia i èpica fa que seguim creixent i que concentrem l'atenció de moltes mirades.

Una feliç convivència entre les penyes del Palamós i Santfeliuenc
La visita del Santfeliuenc a Palamós va servir per donar molt colorit a les graderies del bonic Estadi Municipal. Una de les penyes pioneres del futbol català, la Penya Sport, va conviure respectuosament amb la mediàtica penya Sentiment Immortal del Santfe. Una jornada de bon ambient i que va acabar amb passió i emoció arran del penal que va aturar el gran Santi Pérez, convertit en el protagonista indiscutible de la jornada a Tercera Divisió. 

Ja pots veure les imatges del Palamós-Santfe
Ja podeu reviure les imatges de la victòria del Santfeliuenc a Palamós a través del resum editat per la Xarxa. Ho podeu veure clicant aquest enllaç.

I dissabte tots a Les Grases per veure un espectacular Santfe-Rapitenca
I recordeu, aquest dissabte tothom a Les Grases per posar de gom a gom la tribuna. Entrada gratuïta per als socis i preus populars per a tota la gent de Sant de Feliu. I si encara no has fet el pas de fer-te soci i posar el teu nom en un projecte tan gran doncs potser aquest dissabte ha arribat el dia.