dissabte, 15 de febrer del 2014

Ple al quinze per aclamació

SANTFELIUENC FC 2 (CANO, 37' I FAURA, 93') - UE RAPITENCA 0
ÀRBITRE: VICENTE ALEXAND MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ DE TERRASSA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL SENSE NÚVOLS I TEMPERATURA SUAU, 16 GRAUS

Ja podem dir sense cometre la gosadia d'equivocar-nos que el Santfeliuenc està fent una temporada en l'estrena a Tercera per emmarcar. Rotunda, vibrant, insuperable. Els blanc-i-blaus encadenen cinc triomfs consecutius, sumen 42 punts i freguen la permanència a manca de 13 jornades per abaixar el teló. Algú en pot demanar més! Cano i Faura, a les acaballes, van posar el noms als gols d'una victòria treballada davant una Rapitenca lluitadora i necessitada. De nou l'afició i sobretot Sentiment Immortal van ser el jugador número 12 i 13 i 14 i 15 i 16 i 17.... Què bonic és veure el Santfe a Les Grases!
La Rapitenca es va mostrar combativa davant un Santfeliuenc que va jugar a ratxes i que va saber aprofitar els espais deixats pel seu rival en defensa, sobretot després de la represa. Els dels Montsià, que viatjaven amb l'objectiu d'alleujar la seva delicada situació, es podien haver avançat per dues vegades. Primer en una penetració de Raúl Teixidó (30') que va aturar amb una mà Santi, i posteriorment en una rematada enverinada de Pol Bladé (35') en aprofitar un rebuig a un llançament de falta que va obligar de nou el porter del Santfe a lluir-se. Santi Pérez es troba en estat de gràcia. I tanmateix quan els de La Ràpita ensumaven el gol Carlos Cano va caçar una pilota a la frontera de l'àrea petita, va tenir temps de col·locar-se-la, de pensar i de rematar mig de tisora mig d'esquenes i sorprendre Damià en el gol que va inaugurar el marcador. Va ser una feliç acció que va rubricar 45 minuts incials on van escassejar les oportunitats excepte un parell de xuts des de fora de l'àrea de Tena i Álex Bolaños.
La segona part va tenir una constant gairebé inalterable: possessió de pilota de la Rapitenca i oportunitats a la contra del Santfeliuenc. Josele (59') va tenir el segon gol a prop després de recuperar una pilota a la línia de mitjos i sorprendre un avançat Damià. La pilota va picar al pal per l'exterior. I de nou en una contra Cano (76') va fregar el doblet però va trobar-se amb les cames de Damià. La Rapitenca, obligadament bolcada en atac, va desprotegir massa la seva defensa i sobre el xiulet final Cristian Faura va aprofitar un servei a l'espai de Josele per fer el segon gol i provocar un esclat d'alegria a Les Grases. Als últims minuts l'espectacle no només va ser a la gespa sinó també a la graderia on Sentiment Immortal ho va viure dempeus i amb els seus càntics d'amor i de passió pel Santfe. I d'aquí a set dies un altre viatge per gaudir de debò: l'Estadi Olímpic de Terrassa. Compartiran amb mi que si això ens ho haguessin dit fa pocs anys hauríem esclatat en una rialla d'incredulitat.


Santfeliuenc FC: Santi, Nacho Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Álex Bolaños, Maldonado (Faura, 82'), Cano (Joserra, 78'), Josele i Éric Pacheco (Édgar, 67')
UE Rapitenca: Damià, Yélamos, Barru, Mauri, Julio Pardo, Cristian Bertomeu, Raúl Teixidó, Marc Vernet, Pol Bladé (Ivan Muntaner, 62'), Alexis i Josep Díez (Javi Ortega, 79')

Gols:
1 – 0, Cano, 37'.
2 – 0, Faura, 93'.

Àrbitre: Muñoz Baquero, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga el santfeliuenc Cano i els ebrencs Alexis i Josep Díez.

Quadern de notes:
- Matrícula d'honor per aclamació. Com es llegeix en un twitter aquests jugadors mereixen que es rebategin alguns carrers de Sant Feliu amb el seu noms.
- Amb 42 punts a manca de 13 partits la permanència és qüestió de setmanes.
- Santi Pérez en estat de gràcia va evitar que la Rapitenca s'avancés a la primera part.
- El pes de l'afició. Com cada 15 dies Les Grases va ser una festa. Joie de vivre.
- La Rapitenca va deixar una imatge positiva però Antoni Teixidó haurà de treballar de valent per mirar de sortejar les darreres tres o quatre posicions del furgó de cua.