dimarts, 18 de febrer del 2014

Viatge olímpic. El Santfeliuenc s'estrenarà diumenge a l'Estadi Olímpic de Terrassa

Aquest diumenge a les 17 hores el Santfeliuenc tornarà a viure un moment molt especial quan trepitgi per primera vegada en partit oficial l'Estadi Olímpic de Terrassa, un dels millors estadis del futbol català. Inaugurat l'any 1960 per acollir els partits dels egarencs a Segona Divisió, va ser remodelat l'any 1991 amb un disseny molt modern per tal d'acollir la competició d'hoquei herba del calendari olímpic dels Jocs de Barcelona 92. Precisament la selecció espanyola femenina es va proclamar campiona olímpica en derrota a la final Alemanya per 2 a 1. L'aforament actual del colosseu egarenc és d'11.500 espectadors i té unes dimensions de 105.70.
Més a prop en el temps, l'estadi ha estat escenari de les gestes del Terrassa FC. La temporada 2001-2002 va pujar de nou a Segona A. Durant quatre temporades els aficionats al futbol terrassenc van veure desfilar equips com el Reial Saragossa, l'Sporting de Gijón, el Levante UD, el CD Tenerife, la UD Almería, el Getafe CF, la UD Las Palmas, el Real Valladolid, el RC Celta de Vigo o el Real Murcia per citar-ne alguns dels més destacats. La temporada 2002-2003 el Terrassa es va enfrontar en vuitens de final de la Copa del Rei al Real Madrid i els "coloraos" van oferir una gran imatge al món empatant a 3 a l'anada i perdent per 4 a 2 a la tornada al Santiago Bernabéu. Van ser els anys de Miguel Álvarez a la banqueta i de noms com Monty, Morales, Keko, Juan Carlos, Héctor Besora, Héctor, Quique Martín...
Ara aquest club centenari fundat el 1906 mira de recuperar les categories perdudes i tot i que la temporada no està acabant de ser bona tothom a Terrassa confia acabar la competició regular entre els 4 primers.

Ràdio Sant Feliu en directe a partir de les 16:30 hores
La ràdio municipal de Sant Feliu no es perdrà aquest gran esdeveniment i tornarà a ser amb el Santfe des de les 16:30 hores en un programa especial amb narració íntegra del partit. Podeu escoltar el Terrassa-Santfe al 105.3 FM o a través d'internet en una de les tres modalitat d'audició.