dilluns, 31 de març del 2014

Santfeliuenc i poesia. Sentiment Immortal va celebrar el primer any de vida amb una lectura de poemes esportius

Santfeliuenc, Sentiment Immortal i poesia. Una combinació explosiva que va agradar i molt al públic que va assistir al Santfe-Castelldefels. Un acte original que marca l'orientació d'aquesta penya tan especial per a tots els santfeliuencs i que cada 15 dies porta la passió i l'alegria pels colors blanc-i-blaus.
Tres membres de la penya: Isra, Xavi i Juan Antonio van ser els rapsodes i al descans del derbi s'hi van atrevir amb la lectura amb micròfon en mà. Isra va lleir el poema Deportes, de Nicolás Guillén, Xavi es va atrevir amb Dos penales de José Cantero Verni; finalment Juan Antonio va llegir Contraola del poeta de la Real Sociedad.

La directiva del Santfeliuenc reconeix Sentiment Immortal
El vicepresident del Santfeliuenc, José Antonio Priego, va lliurar una samarreta commemorativa del Santfeliuenc amb el nom de la penya imprès a l'esquena.
Santtfeliuenc i Sentiment Immortal una parella ben avinguda que ha de caminar junta molts i molts anys per fer de Santfe un sentiment de tothom en una ciutat plural. I si t'agrada el futbol i el Santfe recorda que la penya és oberta perquè necessita seguir creixent. Contacte a: sentimentimmortal@gmail.com