divendres, 2 de maig del 2014

El Santfeliuenc vol Les Grases ple per rebre un Ascó destronat

SANTFELIUENC FC - FC ASCÓ
ÀRBITRE: RAFAEL DÍAZ MELERO (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
CAMO MUNICIPAL LES GRASES
4 DE MAIG
12 HORES
TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Jutges del desenllaç de la lliga. El Santfeliuenc serà doble jutge (Ascó i Rubí) en un final de Tercera apassionant que arriba a la penúltima jornada sense decidir cap posició del play-off d'ascens. La sorprensa saltava ahir dijous quan l'empat entre Ascó i Vilassar de Mar deixava els de la Ribera d'Ebre fora de posicions d'ascens després de ser-hi 24 jornades consecutives. Els grans beneficiats de la jornada de l'1 de maig van ser el Rubí (66 punts), que recupera plaça de promoció, i l'Europa (69 punts) que assalta el liderat i supera Cornellà i Montañesa (tots dos amb 67 punts). Un final de Tercera extraordinàriament emocionant i on el Santfeliuenc pot esdevenir protagonista directe.
Andrés González en el seu partit 251 vol que els seus jugadors s'acomiadin de l'afició amb un bon partit i demostrin que l'equip també sap guanyar a Les Grases. No cal dir que el fet de ser el darrer partit a casa i la possibilitat de superar un dels grans favorits a l'ascens han de ser un afegitó perquè ningú no s'adormi. És un partit molt especial i en una temporada en què tothom s'ha convençut que aquest Santfe cada dia que passa és una mica més gran.

Esperem un gran ambient a Les Grases
Esperem la complicitat de tota l'afició de Sant Feliu per acomiadar com cal un futbolistes que han posat el nom de l'esport de la ciutat al mapa del futbol més selecte. Demanem doncs tant a l'inici com al final del partit una ovació a un grup de professionals que ens ha fet vibrar com mai. El futur dibuixarà destins però ara hem d'agrair el compromís, l'esforç i la dedicació del millor Santfeliuenc de tota la vida.

L'Ascó obligat a sumar els tres punts si vol jugar la promoció
El rival del Santfeliuenc se la juga de debò. L'empat a 1 al seu estadi contra el Vilassar de Mar ha fet que l'equip que dirigeix l'il·lustre Miguel Rubi quedi descavalcat dels llocs de promoció i ara necessiti sumar sis punts en les dues últimes jornades per complir amb el seu paper de candidat a l'ascens i jugar la primera promoció a Segona B. Els asconencs entraven a totes les travesses de favorits però en les darreres jornades han anat perdent posicions i ara es veuen fora de les quatre primeres places després d'haver encadenat 24 jornades sent-hi. Així doncs els de Rubio viatgen a Sant Feliu amb la pressió que suposa l'obligació de guanyar ja que l'empat serveix de poc a un equip amb una nòmina de futbolistes espectacular: Sergi Duran, Edu Vives, Sangrà, Genís Soldevila, Roger Canadell, Denís Coch, Édgar, Pijuan... Virgili amb 10 gols, Sergi Moreno amb 9 i Genís Soldevila amb 8 han estat els homes més productius en atac. Rubio no podrà comptar a la cita decisiva de Sant Feliu amb el sancionat Gerard Roca.


Foto del FC Ascó, gentilesa Àngel Garreta, CE Europa