dilluns, 26 de maig del 2014

La segona eliminatòria de promoció perfilada

A la Sala Luis Aragónes de la Ciudad del Futbol de Las Rozas s'ha efectuat el sorteig de la segona eliminatòria de les fases d'ascens a Segona Divisió B i Segona Divisió. 

SD Formentera - Montañesa CF
L'equip de Nou Barris haurà de creuar el mar per arribar a la bonica illa al sud d'Eivissa. Els formenterins juguen la segona fase d'ascens consecutiva i enguany hi accedeixen com a tercer classificat del grup balear i després d'eliminar a la primera ronda el Villarrobledo gràcies a un gol miraculós en el descompte de Néstor Trujillo. El seu entrenador és un conegut del futbol català com Lluís Elcacho. Un conjunt sòlid en defensa i que disposa de molts jugadors amb capacitat de fer gol com l'esmentat Néstor Trujillo a més de Winde, Piquero, Moreno o Bernal. També hi destaca el lleidatà Albert Urrea. L'anada es jugarà en feu insular diumenge a les 12 del matí.

 Foto: twitter SD Formentera

CE Europa -Yugo UD Socuéllamos
Els graciencs hauran de jugar-se el bitllet per a l'eliminatòria final contra el subcampió del grup de Castella la Manxa. Els de Ciudad Real, que a la primera ronda van superar els asturians del Praviano, han format un bloc molt sòlid entrenat per Ángel García Cosín. La principal figura i cervell de l'equip és el migcampista Santi Cabeza i destaquen el nigerià Godwin Mensha -11 gols-, Javi Bolo -16 gols- i Bienve. L'anada es disputará al Nou Sardenya diumenge a les 18 hores i la tornada a l'estadi Paquito Jiménez d'aquesta ciutat manxega de 13.000 habitants que vol ser el principal referent futbolístic de la província.

 Foto: castillalamanchadeportes.es

Una mirada a la fase d'ascens a Segona A
Tal com estava cantat el Nàstic se les haurà de veure amb el Sestao Ríver i el Llagostera amb el Real Avilés. Completen el quartet el Lleida-Leganés i la Hoya de Lorca-Hospitalet.

Real Avilés - Llagostera (diumenge, 18:45 hores)
La Hoya Lorca - Hospitalet (diumenge, 19:30 hores)
Lleida Esportiu - CD Leganés (diumenge, 18 hores)
Nàstic Tarragona - Sestao Ríver (diumenge, 19 hores)