dimecres, 11 de juny del 2014

Alberto Prieto: "El Santfeliuenc es pren la Festa del Futbol Català amb responsabilitat i orgull"

La 5ena Festa del Futbol Català ha estat presentada al saló dels Àustries del Palau Falguera. El nostre president, Alberto Prieto, ha donat la benvinguda a tots els federatius en qualitat de club que acull l'organització de l'event i ha manifestat "la responsabilitat i orgull" que suposa per a la ciutat i el Santfeliuenc Futbol Club que hagin estat designats per ser la seu de les finals del Campionat de Catalunya.
L'acte, que ha aplegat un bon nombre de mitjans de comunicació, ha estat presidit per Josep Llaó, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol; per José Manuel Calle, president de la Lliga Catalana de Futbol Sala; per Jordi San José, alcalde de Sant Feliu; per Manel Carrión, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Feliu; i pel nostre president, Alberto Prieto.
Els parlaments han servit per subratllar la importància que per a Sant Feliu té l'organització d'un acte que focalitza l'atenció del futbol base català. Josep Llaó, vicepresident de la Federació Catalana, ha expressat l'agraïment a tots els directius del nostre futbol per la seva dedicació que fa que el futbol base català sigui un dels gran emblemes del nostre esport. Hi ha afegit com a element cabdal la voluntat de descentralitzar fora de Barcelona aquesta Festa del Futbol.

Font de la imatge: Federació Catalana de Futbol