divendres, 29 d’agost del 2014

Derbi espectacular a Les Grases

SANTFELIUENC FC ..... CF GAVÀ
JORNADA 2
ÀRBITRE: DAVID JORGE CONEJO RODRÍGUEZ (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
DISSABTE 30 AGOST
20 HORES
PREVISIÓ TEMPS. CEL AMB SOL I TÍMIDS NÚVOLS; TEMPERATURA 25 GRAUS

Temps de derbi, dia de retorn. La lliga de Tercera Divisió torna a Sant Feliu després de 110 dies d'absència  amb un derbi espectacular entre Santfeliuenc i Gavà. Els blanc-i-blaus hauran de posar a prova la seva resistència davant un dels equips més en forma de la categoria que arriba a la segona jornada després d'haver superat a l'estrena el Vilafranca per 3 a 1 i després d'haver superat tres rondes de la Copa Catalunya.

Il·lusió en el retorn
Tot el Santfeliuenc viu amb il·lusió les hores prèvies a l'estrena a casa i des de la directiva s'espera una gran resposta de l'afició que ha de ser protagonista al llarg de tota la temporada. Andrés González sap del gran moment que passa el Gavà i ha preparat amb especial intensitat el derbi. Dani Maldonado torna a la convocatòria després de la baixa preventiva a Cerdanyola. La temporada passada els dos derbis van acabar amb color blanc-i-blau.

Sentiment Immortal lliurarà a Santi el Ier Trofeu "Maradona de les Rambles" abans de l'inici del derbi
La popular penya d'animació del Santfeliuenc FC lliurarà a Santi el Ier Trofeu Maradona de les Rambles que acredita el porter com a jugador més regular de la temporada passada. La penya ha volgut que sigui Joan Sabaté qui atorgui la placa..

Retirada de carnets de soci i tramitació d'altes
El Santfeliuenc FC instal·larà a les taquilles uns punts d'atenció per tramitar la recollida de carnets de soci i i la tramitació de les altes. Tots els socis que van pagar el carnet la temporada 2013-2014 ja tenen a la seva disposició el nou carnet que serà vigent per a la temporada 2014-2015 i que permet assistir a tots els partits del primer equip a Les Grases. A més, amb el carnet de soci es podrà gaudir de descomptes a les entrades pel conveni de col·laboració amb diversos clubs.

Preus de les entrades
El preus per al Santfeliuenc-Gavà seran els vigents per a tota la temporada
Socis: gratuït (els 19 partits a Les Grases sense cap mitja jornada econòmica)
Residents a Sant Feliu mostrant DNI: 5€
General per a la resta de públic: 10€

El CF Gavà es reinventa per reviure bons moments
El CF Gavà sembla haver deixat enrere una etapa grisa per reiventar-se amb un projecte nou que mantenint l'austeritat econòmica no obstant sigui capaç de garantir una continuïtat més tranquil·la a la categoria després d'una temporada angoixant i resolta en el darrer minut més polèmic del futbol català contra el Santboià. I malgrat haver patit baixes notables com Pacheco (Martinenc), David Jiménez (Sabadell B), Campos (Sabadell B), Oriol (Sabadell), Borreda (Sant Andreu) o el nostre frustrat fitxatge d'Aitor Unzué els blaugrana han sabut compensar les absències amb altes de nivell i prestigi com Vivó (Europa), Gerard Zambudio (Rubí) o Xavi Civil (Cornellà), i com sempre amb la complicitat de l'inesgotable planter, un obrador de creació del grans i talentosos futbolistes. Albert Poch signa la seva cinquena temporada al capdvant de la nau i ho fa havent completat una excel·lent pretemporada segellada amb el passi a la quarta ronda de la Copa Catalunya després d'haver superat Terrassa, Hospitalet i Prat.

Club Futbol Gavà
Fundat l'any 1922
President: Manel Maniega
Indumentària: samarreta blau grana i pantaló blau
Estadi de la Bòbila
Aforament: 4.000 espectadors
Socis: 500
Temporades a Tercera: 30
Web: cfgava.blogspot.com

Plantilla:
Porters: Unzué (UE Rubí) i Juanmi (UDA Gramenet).
Defenses: Juanito, Luca Ferrone, Blanchart, Vivó (Europa), Álex Peñas (Gavà, juvenil), Rubén Cruz (Gavà, juvenil), Adri (Alt. Madrid, juvenil) i Dani Hernández (Gavà, juvenil).
Migcampistes: Cristian, Juli, Sergio López, Miqui (juvenil), Llamas (juvenil) i Iván (Hospitalet, juvenil).
Davanters: Quiles, Grau, Fran Orellana, Zambudio (Rubí), Xavi Civil (Cornellà) i Soslan Maliti (Begues).

Què va passar a l'últim Santfe - Gavà?
Tercera Divisió, jornada 11 (27-10-2013)
Santfeliuenc FC 1 (Cano, 65') - Gavà CF 0 

Font: Lluís Montaner, lapreviadelfcvilafracanca.blogspot.com

El cartell del Santfe-Gavà ja circula pels carrers de Sant Feliu. Tot un encert. Aquest dissabte ningú es pot perdre un espectacle de tan alta qualitat i tan important per a l'esport de la ciutat.