dimarts, 9 de setembre del 2014

El Santfeliuenc torna al Guinardó 472 dies després del gol d'Iván Peralta

FC MARTINENC ..... SANTFELIUENC FC
JORNADA: 4
ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ DE TERRASSA)
MUNICIPAL DEL GUINARDÓ
DIMECRES 10 SETEMBRE
20  HORES
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3FM), @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @rivassalvador,@martinenc
 TEMPS PREVIST: TARDA VESPRÉ AMB SOL SERÉ; TEMPERATURA DE 25 GRAUS

El Santfeliuenc torna 472 dies després a un dels escenaris màgics de la seva història contemporània, el Municipal del Guinardó. El 26 de maig de 2013 un gol d'Iván Peralta obria de bat a bat els somnis de Tercera Divisió, somnis que s'acabarien fent reals tres setmanes més tard. En el retorn, un consolidat Santfeliuenc s'enfronta un Martinenc que recupera la Tercera Divisió despres de 19 anys d'absència. Els del Guinardó arriben a la quarta jonada amb 1 victòria i 2 derrotes.

Doncs sí el Santfe és de retorn a un dels seus escenaris màgics. I si no recordeu el que escrivíem el 26 de maig de 2013: "El minut 63 va ser el minut màgic que va empènyer el Santfeliuenc al cel de la Primera Catalana en direcció a la promoció d'ascens a Tercera Divisió. I va tenir un nom: Iván Peralta. El reaparegut davanter blanc-i-blau tot just acabava de saltar a la gespa del Guinardó quan va recollir una assistència dins l'àrea d'Alberto per batre amb convicció Jesús. El gol va fer esclatar els santfeliuencs que hi eren al Guinardó i també als molts santfeliuencs que seguien el partit a través de la retransmissió de Ràdio Sant Feliu". Eren els preàmbuls emocionants a un somni que vam haver d'esperar 108 anys per fer-se purament real.
Ara un Santfeliuenc que enceta el segon periple a Tercera viatja a Barcelona amb la intenció de seguir creixent i anar picant pedra per al futur. Tot i això el Guinardó serà una prova molt dura i Andrés González i els seus jugadors ho saben prou bé. Els blanc-i-blaus, que no podran comptar encara amb el concurs de Pere i Alberto mirara d'aprofitar el bon moment de la societat Cano/Peralta per sumar tres punts més.

Ràdio Sant Feliu estrena les seves retransmissions
L'emissora municipal comença les seves retransmissions en directe. A partir de les 20 hores i des del Guinardó Joaquín Rivas i els seus col·laboradors us portaran totes les emocions del quart partit de lliga dels nostre equip. Serà la primera de les 18 retransmissions en directe de la temporada. Recordeu que Ràdio Sant Feliu retransmetrà tots els partits a domicili.

Entrada de 5€ per als socis del Santfeliuenc
Dacord amb el conveni establert entre Santfeliuenc i Martinenc els socis del Santfeliuenc gaudiran d'entrada reduïda -5€- mostrant el carnet de soci a la taquilla.

El Martinenc torna a Tercera després de 19 temporades
El retorn a Tercera Divisió d'un club centeneri com el FC Martinenc és una bona notícia. Que un equip amb tanta història a la categoria -30 temporades- torni a jugar a Tercera engrandeix la divisió. Per al retorn la directiva del Guinardó ha confiat en l'entrenador de l'ascens, Manel Moya. Moya ha apostat per la columna vertebral de l'ascens amb futbolistes de prestigi com ara Carulla, Sergio Alburquerque, Diego Suárez, Dani Acosta, Alberto García, Óscar Céspedes, Pitu Plazuelo, Juanlu o Elhadji. I moltes cares noves on es combina la joventut amb jugadors amb bon cartell com Velillas (Badalona), Hamza (Lichterfelder) i Manuel Raíllo (Montilla). De moment l'inici ha estat irregular, per bé que la dura derrota contra el Cerdanyola (5 a 0) farà que els vermells del Guinardó surtin a jugar contra el Santfeliuenc amb les dents esmolades.

Futbol Club Martinenc
Fundat l'any 1909
President: Manuel Dengrá
Indumentària: samarreta grana i pantaló blau
Estadi del Guinardó
Aforament: 2.000 espectadors
Socis: 400
Temporades a Tercera: 30
Web: www.fcmartinenc.cat

Plantilla:
Porters: Carulla, Pacheco (Gavà) i Dani
Defenses: Casta, Mario (Viladecans), Massegú (La Jonquera), Sergio Alburquerque, Diego Suárez, Dani Acosta i Josué (Canyelles)
Migcampistes: Alberto García, Aleix Vall (Horta), Pitu Plazuelo, Pau López (Cornellà), Hamza (Lichterfelder) i Óscar Céspedes
Davanters: Elhadji, Velillas (Badalona), Juanlu, Raíllo (Monitlla) i David Serrano (Damm)

Què va passar a l'últim Martinenc - Santfe?
Primera Catalana, jornada 33 (26 de maig de 2013)
Martinenc 0 Santfeliuenc 1 (Iván Peralta, 63') 

El Martinenc va estrenar-se al camp de la Montañesa
Font: fcmartinenc.cat