divendres, 12 de desembre del 2014

O guanyar, o guanyar, o guanyar

SANTFELIUENC FC ... CF PERALADA
ÀRBITRE: EDWARD MIGUEL GONZALEZ MORENO (Delegació Barcelona)
CAMP MUNCIPAL DE LES GRASES
JORNADA 17
DISSABTE 13 DE DESEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE:
@santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, @cfperalada, Jawoi TV
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB SOL I NÚVOLS

Toca guanyar. No hi ha més volta de full. El Santfeliuenc està obligat a sumar els tres punts contra un incòmode rival com el CF Peralada. Els nord empordanesos estan sent una de les revelacions del primer terç de la lliga i ocupen una notable setena posició en la temporada del retorn a Tercera.
Sant Feliu ha de respondre a la crida del Santfeliuenc i omplir Les Grases en un partit que pot marcar la trajectòria de l'equip si més no en el termini més proper. Qualsevol cosa que no sigui la victòria suposaria començar a ficar-nos en un lloc perillós, i per contra una victòria tornaria la tranquil·litat adient per preparar el partit de dimecres davant el Rubí.

Dos mesos sense guanyar
La darrera victòria blanc-i-blava es remunta al 12 d'octubre. Seixanta dies sense tastar el dolç sabor dels tres punts ja en son masses i per això ara toca reprendre el camí que tant ens agrada. I per això Andrés González ha preparat amb intensitat una setmana que servirà per cloure el segon any a Tercera Divisió. L'entrenador del Santfeliuenc ja compta amb Gerard Rovira que va jugar uns minuts al Nou Sardenya. Les bones sensacions en els dos darrers matxs -Rubí i Europa- s'han de traduir en victòria contra el Peralada per mirar d'encetar una setmana triomfal en què és obligat recuperar l'esperit de Les Grases.

Crida a tota l'afició
Un cop més el Santfeliuenc fa una crida a tota l'afició de Sant Feliu a acudir al penúltim partit de la temporada a Les Grases. El darrer serà el proper dimecres en la represa del Santfe-Rubí.

CF Peralada, revelació en el retorn a Tercera
El Peralada retornava a Tercera enguany i ho està fent molt bé. L'equip que dirigeix l'asturià Nacho Castro ocupa una més que meritòria setena posició amb 24 punts, que encara podria haver estat més bona si hagués mantingut la ratxa victoriosa de les primeres jornades. Un equip compensat que juga de memòria ja que bona part de la plantilla és la mateixa que l'any passat es va proclamar campió de Primera Catalana amb números que van excel·lir. De fet, fins a 14 futbolistes segueixen de l'exercici passat: Toni Montero, Alforcea, Sergio García, Pastor, Mate, Chacón, Tidian, Cruz, Marc Vilà, Pol Compte o Jaume Durán. Novetats, poques però ben escollides: Guillem Cornellà i Borja (Figueres), Coro (Banyoles) i Toni Ruedas (Olot).

Peralada Club de Futbol
Any de fundació: 1915
President: Josep Isern (segona temporada)
Indumentària: samarreta verd-i-blanca, pantaló negre
Estadi: Municipal
Aforament: 1.500 espectadors 
Twitter: @cfperalada

Plantilla:
Porters: Toni Montero i Troyano.
Defenses: Alforcea, Bonmatí (Girona B), Sergio García, Pastor, Mate i Romero (Girona B).
Migcampistes: Chacón, Tidian, Guillem Cornellà (Figueres), Borja, Pons (Girona B) i Jordi Cruz.
Davanters: Marc Vilà, Alex Feixas, Pol Compte, Coro (Banyoles), Jaume Duran i Toni Ruedas (Olot).

Què va passar a l'últim Santfe-Peralada?
Temporada 2010-2011
Jornada 9 (24-10-2010)  Santfeliuenc 3 (Diego, 10', Dani Texeira, 50' i Sascha, 82') - Peralada CF 1 (Chacón, 17')

 Font de la imatge: ceeuropa.cat