divendres, 27 de febrer del 2015

El Santfeliuenc viatja a Figueres a per una victòria més necessària que mai

UE FIGUERES ... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JUAN MANUEL VICO MORENO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL FIGUERES VILATENIM
JORNADA: 25
DIUMENGE 1 DE MARÇ
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, @radio_SantFeliu, Ràdio Vilafant, Ràdio Marca Barcelona, @santfeliuencfc, @Rivassalvador
TEMPS PREVIST: CEL ENTELAT I TEMPERATURA DE 13 GRAUS

No s'hi pot badar més. El Santfeliuenc viatja a la capital de l'Empordà Alt amb la necessitat de sumar tres punts per no obrir més la ferida i mantenir una distància prudent amb els llocs de cua, uns llocs de cua que cada vegada s'estrenyen més després de la victòria a domicili del Manlleu al Guinardó en el partit recuperat per la jornada de vaga. El Figueres arriba a la vint-i-cinquena jornada en el millor moment de la temporada després d'haver-se refet d'un inici mediocre. El millor aval del Santfeliuenc és que contra els figuerencs mai ha perdut.

O el Santfeliuenc treu els tres punts de l'imponent estadi figuerenc o començarà a ficar-se en la boca del llop i de valent. Per al viatge a terres empordaneses el tècnic blanc-i-blau no podrà comptar amb el concurs del sancionats Maldonado i Joserra. Éric Pacheco i Alberto han tornat a seguir els entrenaments de manera habitual i podrien ser a la llista. El mig Álex Bolaños mira d'acabar el període de recuperació. En el Santfe hi ha optimisme i tothom confia a girar la cara dels resultats.

En directe per Ràdio Sant Feliu des de les 11:30
Tots els qui no pugueu viajar a la capital de l'Empordà recordeu que Ràdio Sant Feliu (105.3FM) us ho posa ben fácil ja que des de les 11:30 Joaquín Rivas i els seus col·laboradors us explicaran a peu de gespa tot el que s'esdevingui en aquest duel fonamental per a les aspiracions del Santfeliuenc Futbol Club.

La UE Figueres a l'alça
El Figueres rep al Santfeliuenc en el millor moment de la temporada. Des de l'arribada d'Eduardo Vílchez a la banqueta els blanc-i-blaus, un dels favorits a principi de temporada, han experimentat una clara trajectòria ascendent que els ha fer passar dels llocs baixos de la taula a ocupar les posicions capdavanteres a només cinc punts del quart classificat. L'eficàcia golejadora de Javi Revert destaca en un equip que acostuma a marcar pocs gols però que tampoc no en rep gaires. Una victòria sobre el Santfeliuenc situaria el Figueres a tocar dels llocs de promoció i això fa pensar que la resposta del públic local serà notable.

Què va passar a la primera volta?
Jornada 7 (8-10-2014)
Santfeliuenc 1 (Maldonado, 85') - UE Figueres 0

Foto i cartell UE Figueres: uefigueres.cat