dijous, 2 d’abril del 2015

Guanyeu per nosaltres!!!

SANTFELIUENC FC ... PALAMÓS CF 
ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 31
DIVENDRES 3 D'ABRIL
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Palamós, @rivassalvador, @radio_SantFeliu, @santfeliuencfc,@palamoscf
PREVISIÓ DE TEMPS: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 17 GRAUS



Guanyeu per nosaltres, però també guanyeu per vosaltres. El Santfeliuenc afronta aquest Divendres Sant un partit que és més que una final i que de ben segur marcarà per bé o per malament el futur a Tercera Divisió. El rival palamosí viatja a Sant Feliu carregat de moral després de vèncer en la darrera jornada el Cerdanyola i capgirar en 35 minuts un 0 a 2. Sant Feliu, malgrat la dificultat de la data, ha de respondre i omplir Les Grases en un partit de portes obertes per a tota la ciutadania local.

Ara sí ja no es pot fallar per res del món. Qualsevol resultat que no sigui la victòria no serveix. Andrés González i els seus futbolistes saben que necessiten trencar d'una vegada una ratxa negativa que ja dura massa. Els tres punts contra un rival directe multiplicarien les opcions de permanència i a més tindrien un efecte col·lateral: el rearmament moral d'un equip que necessita rescabalar l'autoestima després d'un mes de març esfereïdor. Per a divendres, l'entrenador blanc-i-blau espera recuperar David Toro i caldrà veure si l'evolució de la lesió d'Álex Bolaños permet que hi sigui a la convocatòria.

Crida a tot Sant Feliu
La directiva del Santfeliuenc FC espera que la iniciativa de les portes obertes a Les Grases suposi una altra gran resposta. Com ja és habitual des que l'equip és a Tercera la resposta de l'afició sempre ha estat més que bona i ara amb més urgència que mai es necessita una resposta convençuda de tothom. I més quan la Penya Sport del Palamós CF ha anunciat que viatjarà a la capital del Baix Llobregat amb un autocar.

El Palamós CF busca un triomf per a la tranquil·litat
El Palamós CF arriba a Les Grases amb la moral enfortida després de capgirar de manera èpica un partit que perdia 0 a 2 contra el Cerdanyola. I a més una reacció que va tenir el protagonisme del juvenil David Torres que va marcar en la primera pilota que queia a les seves botes. És per tot això que el Palamós, que es a la part calenta amb 36 punts, serà una pedra de toc d'una enorme dificultat. El relleu a la banqueta de Joan Marmol per Jordi Martínez ha donat resultats i de mica en mica malgrat la irregularitat els grocs i blaus han recuperat posicions. Un equip on la veterania dels eterns Matamala, Bayona, Alberto Manga, Sergi Arimany -12 gols-, i Elias mira de combinar-se amb els aires de renovació que apunten joves com David Torres. L'entrenador palamosí no compta amb cap baixa per viatjar a Sant Feliu.
Un Santfe-Palamós carregat de dramatisme, carregat de tensió però que d'una vegada per totes ha de servir perquè el Santfeliuenc comenci un temps nou.

Què va passar a la primera volta?
Jornada 12 (9 -11- 2014)
Palamós CF 1 (Alberto Manga, 86') - Santfeliuenc FC 1 (Iván Peralta, 12')