dimecres, 13 de maig del 2015

Enlairament rumb a Preferent. El juvenil s'acosta a l'ascens més necessari

Sang i suor. El Santfeliuenc juvenil va fer un pas endavant d'envergadura per a l'ascens a Preferent després de superar al Sant Andreu de la Barca Agrupa per 1 a 2. Un partit dur i competit que va comptar amb la presència de més de 400 espectadors a les instal·lacions de Can Salvi. El porter Gerard López va haver d'abandonar el terreny de joc al minut 30 després d'una topada fortuïta amb un atacant local. L'espigat porter blanc-i-blau va rebre un cop al pòmul i va patir un trau a la cella. Els tres punts deixen al Santfeliuenc al més alt de la classificació amb 59 punts a manca de tres jornades i amb una dura pugna per l'ascens amb el Martorell (57), el Levante Las Planas (55) i el propi Sant Andreu de la Barca Agrupa (55).

El Santfeliuenc es va haver de refer del gol inicial del Sant Andreu. A la sortida d'un córrner Víctor Campos 17' de cap avançava als locals. Abans els blanc-i-blaus no van aprofitar molt bones ocasions, una als 30 segons en una rematada de Sergio Morgado que va aturar de manera espectacular el porter local, i pocs minuts més tard en una pena màxima que tampoc no va saber portar a la xarxa l'omnipresent Morgado. Però Sergio Morgado volia redimir-se i ho va aconseguir i de quina manera. Primera al minut 30 en culminar una brillant acció personal i després 4' de la represa en aprofitar un contracop.

Amb la victòria pintada al marcador de Can Salvi, el Santfeliuenc va ser prou intel·ligent per adormir el partit sense que els quadribarrats posessin setge la porteria de Samu. Als últims minuts els locals van mirar de pressionar a la desesperada i això va provocar algunes accions de tensió que no van anar a més. El mateix Samu va estar providencial en fer una gran aturada a un cop de cap que buscava la xarxa.

Al final, esclat d'alegria entre els joves futbolistes blanc-i-blaus que veuen com l'ascens a Preferent ja no és un somni sinó un camí possible que encara serà ple d'entrebancs i dificultats. I una demostració més que David Sánchez està aconseguint grans resultats amb un conjunt de joves futbolistes que han de ser el mirall de tot el nostre futbol base.
El Santfeliuenc va jugar amb Gerard López, Jaynoel Simons, Álex Navarrete, Roger Mateo, Jaume Duran, Albert Gracia, Iván Hernández, Adrián Hernández, Marc Silvente, Ferran Sitjes i Sergio Morgado. També hi van intervenir: Samu Zapico, Álvaro Mijancos, David Melero, Borja Pérez, Marc Lora i Kevin Navarrete.

Tres jornades i un calendari molt exigent
El Santfeliuenc té per endavant tres jornades molt exigents un un final de lliga que es convertirà en un veritable Tourmalet i que ja va començar a Can Salvi. Els blanc-i-blausblaus, líders del grup I de Primera Divisió amb 59 punts, reben aquest dissabte a Les Grases (18 hores) al tercer classificat, el Levante Las Planas (55). El dimecres 20, els jugadors que entrena David Sánchez viatjaran a Moja per enfrontar-se el Base Olèrdola. I el diumenge 24 abaixaran el teló en un matx que pot ser decisu contra el segon classificat, el Martorell (57).