dimecres, 10 de juny del 2015

El Santfe 2015-2016 ja té les primeres peces d'un projecte il·lusionant

El Santfe 2015-2016, el Santfe que representarà Sant Feliu per tercera vegada en categoria nacional comença a prendre forma i color. I ho fa amb il·lusió amb la confirmació de la renovació de set futbolistes. Andrés González comença a establir les fites en el camí de la tercera aventura de Tercera.

Joserra, l'experiència del capita. El polivalent Joserra Campos complirà la setena temporada de blanc-i-blau. El jugador de Sant Boi, que va arribar a Sant Feliu tot just acabar l'etata juvenil a l'Hospitalet, s'ha convertit en uns dels baluards del projecte d'Andrés González.

Dani Maldonado, el noi de la casa. El gran però menut Maldonado complirà la desena temporada de blanc-i-blau. Pur sentiment blanc-i-blau per al costat dret del mig del camp.

Carles Tena, la qualitat al servei de l'equip. Una renovació d'altura. Tena iniciarà la quarta temporada blanc-i-blava després de comprometre's amb un projecte esportiu que va més enllà de les exigències econòmiques.

Álex Bolaños, la saviesa ben temperada. El jugador amb el currículum més brillant continuarà un any més fent gaudir l'afició de Les Grases. Les bones vibracions al mig del camp estan garantides.

David Toro, la potència d'un líder. El davanter blanc-i-blau va explotar a la segona volta i es va convertir en un dels protagonistes de la reacció final. Un davanter que atresora potència, qualitat i convicció que ha de donar dies de glòria en el segon any a Les Grases.

Completen el capítols de renoacions el jove lateral Joan Matabosch, "Mata", que la temporada passada es va graduar com a amateur i amb nota més que notable, i Víctor Márquez, un altre futbolista polivalent que la temporada passada va deixar molt bones sensacions a la part final de la segona volta i que compta amb la confiança d'Andrés González.

El Santfeliuenc 2015-2016, el Santfeliuenc més il·lusionant i que ha d'omplir Les Grases cada 15 dies pren color amb la renovació de peces cabdals per al projecte d'Andrés González.

L'últim Santfe 2014-2015 i un Santfe que es renovarà però sense perdre les peces cabdals.

Joserra, un jove convertit en capità i baluard del projecte.

Álex Bolaños, la brúixola del Santfe 2015-2016.

Carles Tena tornarà a donar lliçons al mig del camp blanc-i-blau.

David Toro, una inversió de futur que ja és present.