divendres, 23 d’octubre del 2015

Dies de derbi .... i obligacions

SANTFELIUENC FC ... CF GAVÀ
ÀRBITRE: XAVIER BERTOMEU GARCIA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 10
24 OCTUBRE
HORA: 18
ENTRADES: 
SOCIS: GRATUÏT
VEÏNS DE SANT FELIU I SOCIS GAVÀ: 5€
PUBLIC EN GENERAL: 10€
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @SalvaCJ, @CFGava_oficial, @havockcfgava
TEMPS PREVIST: CEL COBERT PERO SENSE PLUJA; TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Derbi gran i obligacions immediates. El Santfeliuenc FC buscarà continuar les bones sensacions recollides a Figueres per sumar tres punts i dir un desitjat adéu a les posicions de descens i, de retruc, al fanalet vermell. El rival, un Gavà que ha experimentat una transformació radical que li ha fet passar en una temporada de lluitar per no descendir a il·lusionar-se per objectius ambiciosos.

Comptem amb els tres punts!
El Santfeliuenc ha de fer un convençut cop de puny a la taula i guanyar el primer derbi de la temporada malgrat el poder del rival. Andrés González sap que els seus futbolistes estan millorant i ara cal fer bona la línia de progressió per fer un salt de qualitat i aconseguir una victòria que canviaria la perspectiva de futur. Per a dissabte, el tècnic santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs dels sancionat Álex Masuet, que compleix el segon partit de càstig, i Faura, que va veure la cinquena targeta a Figueres. I Dani Maldonado serà dubte per un cop al maluc a Vilatenim.

Suport de tot Sant Feliu
Davant un partit tan interessant i importamt, la directiva blanc-i-blava fa una crida a tota la ciutat per deixar petites les graderies de Les Grases. Si el públic i els penyistes exerceixen de jugador número 12, el camí de la victòria serà més curt. A més, per acord amb els homòlegs del Gavà, els socis de l'equip veí gaudiran d'un preu especial a l'entada mostrant el seu carnet.

Gavà CF, traçant un nou present
Després de mil i una dificultats arrossegades durant anys, el Gavà a posat a zero el comptador de la història i ha construït un nou i ambiciós projecte que ja no passa per mantenir la categoria sinó per esdevenir un dels referents de la Tercera Divisió. Si el relleu d'Albert Poch per Juanma Pons va aixecar un enrenou formidable, ara, amb la perspectiva del temps, cal admetre que Pons ha anat bastint un equip molt sòlid i renovat. Les baixes de Xavi Civil, Adri Gimeno, Rubi o Dani Hernández han estat molt ben cobertes per les altes de Cazorla (Prat), Nico Kata (Santboià), Àlex Pla i Cervantes (Rubí), Del Moral (Palamós) o Manolo Raíllo (Atl Espaleño). Tot plegat, per fer un conjunt que practica un futbol ràpid, divertit i gens especulatiu. Raíllo amb quatre gols és el principal home gol d'un equip que arriba a Sant Feliu en tercera posició amb 18 punts, si bé acumula tres partits sense tastar la victòria. El sancionat Nico Kata i el lesionat Felipe Vega no hi seran a Les Grases. Els gavanencs mai han pogut amb el Santfe a Tercera.

Club Futbol Gavà
Any de fundació: 1916
President: Manuel Maniega
Indumentària: samarreta blau i grana, pantaló blau
Estadi: Municipal de la Bòbila
Aforament: 4.500 espectadors
Temporades a Segona B: 8
Temporades a Tercera: 31
Web no oficial: cfgava.blogspot.com

Plantilla:
Porters: Éric Alcaraz (Prat) i Sergi Aguilar
Defenses: Cifu, Roger Escoruela (Vila-Real, juvenil), Hobbs (Aucland City), Jaime (Santboià), Joel (Vilassar Mar), Dani Iglesias (Santboià) i Cazorla (Prat).
Migcampistes: Éric Pujol (Vilassar Mar), Cervantes (Rubí), Iu Ranera, Chirri (Pogon Silice), Àlex Pla (Rubí), Álex Cano (Castelldefels) i Fortià (Martienc)
Davanters: Del Moral (Palamós), Felipe Vega (Eivissa), Nico Kata (DSantboià) i Raíllo (Atl Espeleño)


Què va passar a l'últim Santfe-Gavà?
Tercera Divisió, jornada 2 ( 30-08-2014)
Santfeliuenc 1 (Cano, 12') - Gavà CF 0

 Foto Gavà CF, Copa del Baix Llobregat