divendres, 27 de novembre del 2015

A canviar la història

TERRASSA FC ... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ BARCELONA)
ESTADI OLÍMPIC DE TERRASSA
JORNADA 16
DIUMENGE 29 NOVEMBRE
HORA: 17
PER SEGUIR EN DIRECTE:Ràdio Sant Feliu. SantfeTV, @SantfeliuencFC, Ràdio Municipal Terrassa, @TerrassaFC
TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 8 GRAUS


Amb ganes de canviar la història. Per tercera temporada consecutiva el Santfeliuenc viatja a Terrassa amb el repte d'aconseguir la primera victòria en un estadi i contra un rival que han estat poc propicis. I és que els blanc-i-blaus han vist com els quatre compromisos anteriors a Tercera Divisió s'han saldat amb derrota malgrat haver exhibit un bon futbol. Per als d'Andrés González jugar en un estadi com l'Olímpic de Terrassa ha de ser un element de motivació afegit i en un moment tan important de la temporada.

El millor Santfeliuenc de la temporada viatja a un estadi que sempre se'ns ha negat. Tanmateix els blanc-i-blaus volen aprofitar el bon moment per sumar i de pas canviar el guió de la història. Andrés González sap que la recta final abans de les vacances de Nadal és important per començar a bastir una progressió en la puntuació.

En directe per Ràdio Sant Feliu i SantfeTV
Per als qui no pugueu desplaçar-vos a Terrassa la ràdio municipal i SantfeTV us ho posen ben fàcil. Ràdio Sant Feliu des de les 16.30 hores i SantfeTV cinc minuts abans de començar el matx, oferiran el minut a minut del Santfe en un dels millors estadis del futbol català.

Terrassa FC, tranquil·litat i millora
Després d'un estiu terrible, la tranquil·litat ha tornat a instal·lar-se en un dels clubs més importants del futbol català. David Almazán "Pirri" va començar  a preparar la plantilla a finals de juliol, i de mica en mica i gràcies a l'arribada de futbolistes amb un currículum generós al futbol espanyol (Miki Martínez, Xavi Boniquet, Aarón Bueno o el recent incorporat Isaac Maldonado) el resultats, el futbol i la solidesa defensiva han començat a millorar, fins al punt que els egarencs són a la meitat de la taula amb 22 punts però a només tres de la promoció a Segona B. Per a diumenge Pirri no podrà comptar amb el concurs dels sancionats Éric Martínez i Carles Güell, ni amb el davanter Marc Vilajosana per lesió.


Terrassa Futbol Club  
Any de fundació: 1906  
President: Jordi Cuesta  
Indumentària: samarreta vermella; pantaló vermell  
Estadi: Olímpic de Terrassa  
Aforament: 11.500 espectadors  
Temporades a Segona A: 15
Temporades a Segona B: 18
Temporades a Tercera: 36 
Web:terrassafc.com

Plantilla:
Porters: Barragán (Manlleu) i Pau Núñez (Utiel)
Defenses: Sergio Montero, Pol (Sant Andreu juvenil), Javi González, Peña (Marcantil), Uri (Horta), Jou, Éric Martínez (Masnou) i Chele (Trival Valderas).
Migcampistes: Adrià Gimeno (Gavà), Miki Martínez (Castellón), Ángel Pérez, Carles Güell (Igualada) i Manu Jiménez (Castellón, juvenil).
Davanters: Óscar Hernando (Vilanova), Xavo Boniquet (Cornellà), Marc Vilajosana, Aarón Bueno (Toledo) i Isaac Maldonado (Vilafranca).

Què va passar a l'últim Terrassa-Santfeliuenc?
Tercera Divisió
Jornada 6 (5-10-2014)
Terrassa FC 2 (Segarra, 8' i Jaime Fuentes, de penal, 66') - Santfeliuenc FC 0 


Foto Terrassa: ceeuropa.cat, Àngel Garreta