dissabte, 7 de novembre del 2015

El Santfe visita el millor Júpiter de les darreres dècades

CE JÚPITER ... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: RUBÉN MANCERA ANTON (DELEGACIO MARESME)
MUNICIPAL DE LA VERNEDA
DIUMENGE 8 DE NOVEMBRE
JORNADA: 13
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, SanteTV (a través web oficial), @SantfeliuencFC, @CE_Jupiter
TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Un Santfelienc a l'alça visita la Verneda per jugar contra un dels clàssics del futbol barceloní d'ahir, d'abans-d'ahir, d'avui i de sempre, el CE Júpiter.  Els grisgrana són la revelació del primer terç de la competició amb 24 punts i amb un non que sobresurt, el davanter Kuku. Els blanc-i-blaus viatgen al barri de Sant Martí amb la idea de continuar una semana més l'onada de bones sensacions.

El reviscolat Santfeliuenc vol continuar una jornada més la bona dinàmica que es va segellar, per fi, la setmana passada contra el Palamós. La victòria, el hat-trick de David Toro, el suport decidit de l'afició i el convenciment del grup fan que aquest Santfeliuenc arribi a la jornada 13 amb sensacions que conviden a l'optimisme bo i admetent la dificultat que posarà un equip tan qualificat i en tan bon moment com el Júpiter.
Per a La Verneda, Andrés González seguirà una setmana més sense comptar amb el concurs de Dani Maldonado.

Ràdio Sant Feliu en directe des de les 11:30 ... i també per SantfeTV
Els qui no podeu desplaçar-vos no oblideu que Ràdio Sant Feliu us portarà tota l'emoció de la Tercera Divisió a partir de les 11:30. I si ho voleu acompanyar amb imatges, el canal de televisió SantfeTV a través de la pàgina web oficial u s ho portarà en pantalla. A més, les directives del Júpiter i el Santfeliuenc han arribat a un acord perquè els socis santfeliuencs paguin 5 euros mostrant a la taquilla el carnet.

El Júpiter canvia el seu temps
El Júpiter ha pres nota i ho ha fet amb èxit. Després d'un pas efímer per Tercera la temporada 2012-2013 l'històric equip de Sant Martí ha mudat de pell i en el seu retorn a categoria nacional s'està convertint en la indiscutible revelació: 24 punts i segon classificat són tota una garantia de futur. La confiança que Juanjo García ha donat al bloc de l'ascens (Ignasi Grifé, Santolalla, Gueri, Àlex Prat, Mechi, Mika, Pau Darbra), les bones incorporacions i l'encert golejador de Mamadou Kantek, "Kuku" -11 gols- han fet que la Verneda torni a gaudir. 47 temporades a Tercera mereixen un respecte i un reconeixement. Un dels grans del futbol barceloní torna a somriure.


Club Esportiu Júpiter
Any de fundació: 1909
President: Joan Rión
Indumentària: samarreta gris i grana, pantaló negre.
Estadi: Municipal la Verneda
Aforament: 3.000 espectadors
Temporades a Segona: 2
Temporades a Segona B: 1
Temporades a Tercera: 47
Web: cejupiter.cat

Plantilla:
Porters: Jesús Unzue i Víctor Colchero (Nervión)
Defenses: Marc Ahifinger (Sabadell B), Marc (Santboià), Adrià Escribano (Vilassar Mar), Ignasi Grifé, Sergi Pérez (Terrassa), Reina (Castelldefels) i Xavi Santolalla
Migcampistes: Mika, Àlex Prat, Gueri, Vives (Cerdanyola) i Anas (Villarrobledo)
Davanters: Pau Darbra, Kuku, Mechi, Josu (Cerdnayola) i Quim Solano (Cerdanyola)

Què va passar a l´últim Júpiter-Santfe?
Primera Catalana, jornada 25 (25-03.2012)
Júpiter 3 (Raúl, 2', Raúl, de penali, 77' i Romo, 84') ... Santfeliuenc 1 (Javi Honorato, 28')


CE Júpiter. Font imatge: Trofeu dels Històrics