dissabte, 14 de novembre del 2015

Més que tres punts

SANTFELIUENC FC ... CD MORELL
ÀRBITRE: VÍCTOR GARCÍA VERDURA (DELEGACIÓ MARESME)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 14
DIUMENGE 15 NOVEMBRE
HORA: 12:30
PER SEGUIR EN DIRECTE: La xarxa TV, SantfeTV, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC
TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA 19 GRAUS

En un cap de setmana tristíssim pels terribles atemptats de París, el Santfeliuenc mirarà d'eixamplar la bona ratxa i sumar tres punts contra un rival directe en aquest primer terç de la lliga. Una victòria enfilaria els d'Andrés González a la part mitja de la classificació. Els tarragonins viatgen a Sant Feliu després d'encadenar tres derrotes que els ha relegat al dinovè lloc. Jornada molt especial per la presència de les càmeres de La Xarxa. Les Grases presentarà un magnífic aspecte.

A pels tres punts. El Santfeliuenc no pot badar i ha d'anar a per la victòria i aprofitar un vent que bufa a favor. Andrés González ha aconseguit que els seus futbolistes hagin redreçat la situació i arribin a la jornada 14 havent encadenat cinc jornades seguides sense perdre, i amb el magnífic aval del partit contra el Júpiter. Per a diumenge, els blanc-i-blaus encara no podran comptar amb el lesionat Dani Maldonado, que enfila el tram final de la recuperació després d'acumular cinc setmanes d'absència.

Molts al·licients per venir a Les Grases
Per una setmana el Santfeliuenc recupera l'horari clàssic de matí. El bon moment de l'equip, la transmissió de La Xarxa i el bon ambient que es respira cada quinze dies a  Les Grases són ingredients més que suculents perquè l'afició respongui i ompli les graderies. 

El CD Morell, un debutant sense complexos
Els del Camp de Tarragona estan d'estrena a Tercera i ho fan després de proclamar-se campions de Primera Catalana. L'ascens també ha significat la filiació amb el Reus CF. Joan Anton Pallarés, un destacat ex futbolista de diversos equips catalans de Segona B, dirigeix per tercera temporada un equip que té com a objectiu repetir la propera temporada a Tercera. Futbolistes importants del Morell 2014-2015 com ara Miki Queralt,  Sangrà, Jusi, Ángel Gavilán, Giralte, Prince, Ramon, Saddik o Samu segueixen sent referent al Morell actual. Els principals reforços per a l'estrena han arribat del Reddis, amb el complement del Marc Sellarès, un dels davanters amb més gols a Segona B, i de Jeshua Angoy. Samu, amb sis gols, és el futbolista més eficaç. Pallarés no podrà comptar amb Jordi Roca ni Angoy, i és dubtos Giralte.

Club Deportiu Morell
Any de fundació: 1952
President: Antonio Naranjo
Indumentària: samarreta blava i pantaló blanc
Estadi: Municipal de Morell
Aforament: 1.000 espectadors
Temporades a Tercera: 1

Plantilla:

Porters: Miki Queralt i Raúl Bernabeu (Vila-Real C)
Defenses: Éric Garrido, Sangrà, Pato (Nàstic juvenil), Joshua Julve (Reus juvenil), Óscar Torre (Reddis) i Jusi.
Migcampistes: Martí, Giralte, Jordi Roca, Oribe (Reddis), Bicho (Arcos), Jeshua Angoy (Dayton Dutch Lions) 
Davanters: Samu, Saddik, Xavi Jaime (Reddis), Ramon i Marc Sellarès (Reus)

Què va passar a l'últim Santfe-Morell?
Temporada 2012-2013,Primera Catalana
Jornada 3 (22-09-2012)
Santfeliuenc FC 2 (Álex Bolaños, 13' i Éric Pacheco, 28')... CD Morell 1 (Diego Reyes, de penal, 87')

CD Morell, font de la imatge: ceeuropa.cat