dissabte, 30 de gener del 2016

Cita amb la tradició al Narcís Sala

UE SANT ANDREU .... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: OLIVER CASTAÑO COUSO (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
ESTADI NARCÍS SALA
JORNADA: 23
DIUMENGE 31 GENER
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, SantfeTV, @SantfeliuencFC, Ràdio Marca Barcelona, @uesantandreu, Set de Ràdio, Ràdio Trinitat,
TEMPS PREVIST: Matí amb sol i núvols; temperatura de 15 graus

Un clàssic inèdit al Narcís Sala. El Santfeliuenc juga per primera vegada en categoria oficial al Narcís Sala amb molta il·lusió i amb ganes de continuar la bona línia exhibida en els últims tres mesos de competició. La gran victòria contra el Sabadell B hauria de marcar un punt d'inflexió per començar a mirar la part temperada de la classificació. El Sant Andreu, malgrat comptar amb jugadors de gran nivell, no ha trobat el seu espai i arriba a la jornada 23 amb 26 punts, un més que els blanc-i-blaus i amb els cinc minuts pendents del partit suspès pels incidents contra el Palamós.


Toca continuar una línia indefectiblement alcista i en el millor escenari. El Santfeliuenc s'estrena en competició oficial al Narcis Sala en un duel amb tradició i molta història compartida: 219 anys sumen dues entitats clàssiques si bé amb trajectòries mai coincidents. Andrés González no vol renunciar a sumar malgrat el poder del rival i ha treballat de valent per conscienciar els seus futbolistes que cal aprofitar el moment per donar un cop d'autoritat que vagi aplanant el camí de la permanència ... com més abans, millor. Per a diumenge, l'entrenador de Cornellà no podrà comptar amb el concurs del sancionat Mata a conseqüència de la doble amonestació vista contra el Sabadell B.

Domi Berlanga, una perla de la cantera local aterra a Sant Feliu
Domi Berlanga Ouggouti (6-05-1995) és des d'aquesta setmana jugador del Santfeliuenc FC. El migcampista arriba a casa després d'una intens periple malgrat la seva joventut. Berlanga va ser cridat per la UE Cornellà i d'allà va fer el viatge a Roma per incorporar-se a la Lazio on hi va ser durant tres temporades (2009-2012). El retorn a Espanya va ser de la mà de l'Espanyol. Les dues últimes temporades les va passar amb el Mallorca B. Enguany va ser una de les incorporacions importants del Sant Andreu però no hi ha tingut protagonisme. Ara espera recuperar-lo amb l'equip de la ciutat per acabar d'explotar i recuperar un nom al futbol professional.

Un precedent amistós
Sant Andreu i Santfeliuenc mai no s'han trobat en competicions oficials. De fet l'enfrontament de l'anada que van guanyar el Santfeliuenc a Les Grases va ser el primer partit en qualsevol categoria. Tanmateix l'estiu del 2014 el Santfeliuenc va ser el rival convidat pel Sant Andreu en el Trofeu Memorial Narcís Sala que va servir per presentar els quadribarrats davant la seva afició. Els locals van guanyar 2 a 1 però els blanc-i-blaus van ser un adversari molt exigent i a punt van estar de donar la sorpresa.




La UE Sant Andreu busca els punts per escalar posicions
El descens a Tercera no està sentant bé a Sant Andreu. El clàssic del futbol barceloní -11 temporades a Segona A i 25 participacions a Copa del Rei- ha portat un rumb molt irregular i enfila la part final de la competició sense grans objectius: molt lluny de la zona de promoció i, per lògica, sense grans dificultats per mantenir la categoria atès els seus jugadors. Un conjunt que malgrat comptar amb noms importants -Llamas, Manu Viale, Xavi Giménez, Dani Guerrero, Jorge Muñoz, Brian Canalejo o Albert Yagüe- no ha sabut presentar candidatura per a objectius ambiciosos i més d'acord amb el seu potencial esportiu i social. Manolo Márquez va dirigir l'equip fins a la jornada 10, quan va ser rellevat per un Joan Esteva, que procedeix del futbol balear, i que tampoc ha trobat la clau per capgirar el rumb d'un equip que per noms hauria de lluitar per tot. Esteva no podrà disposar del concurs dels sancionats Felipe, Noguera i Kevin Gissi.

Què va passar al darrer Sant Andreu-Santfeliuenc?
Inèdit en competicions oficials