divendres, 1 d’abril del 2016

Feu-nos somiar!

SANTFELIUENC FC ... CE JÚPITER
ÀRBITRE: ÓLIVER CASTAÑO COSO (DELEGACIÓ TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 32
DIUMENGE 3 D'ABRIL
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE:SantfeTV, @SantfeliuencFC, @CE:Jupiter, @Radio:SantFeliu
TEMPS PREVIST: TARDA DE SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Jornades decisives. Moments estel·lars. Sant Feliu no pot fallar. Ara més que mai hem d'estar amb el nostre equip, amb els nostres futbolistes, amb els que tantes jornades de glòria ens han donat en quatre anys màgics. En la setmana que complíem el primer aniversari de la mobilització social que va fer néixer l'esperit del 27M Les Grases, el Santfeliuenc està obligat a sumar tres punts contra un Júpiter que ha fet una magnífica temporada i que arriba a Les Grases amb tots els deures fets.

L'hora de les decisions. El Santfeliuenc inicia el tram final de la lliga amb un menú de set finals que ofereixen molt poc marge d'error. I és evident que la primera contra el Júpiter és més que una final perquè en cas de victòria marcaria un rumb clar de permanència, i no sumar els tres punts ens posaria en una situació tan complicada com la de la temporada passada. Si volem evitar més patiments en un cos ja prou desgastat, la victòria contra el Júpiter és una necessitat. Per a diumenge, Andrés González tindrà les baixes sensibles de Víctor Márquez i Álex Bolaños, que han complert el cicle de cinc targetes. Domi Berlanga serà dubte ja que arrossega un procés febril.

A tota la ciutat
El Santfeliuenc se la juga. I per a un partit tan i tan decisiu necessitem Les Grases ple de gom a gom. Absolutament tothom hi ha de ser. La permanència a Tercera és cabdal per seguir creixent amb tots els projectes de futur que són en marxa. En la setmana que commemorem la mobilització del 27S cal fer un cop d'autoritat i dir a tot el futbol català que volem seguir sent de Tercera perquè ens ho mereixem i ningú no ens traurà d'aquest somni tan buscat.

El Júpiter, d'ascensor a revelació
Fantàstica temporada dels grisgranes en la temporada del retorn a Tercera. Un clàssic de Tercera de tota la vida que s'ha vacunat dels errors del passat i ara sembla consolidar, per fi, la seva posició. Però no ens enganyessin, per bé que els de la Verneda tenen la continuïtat garantida vindran a Les Grases a pels tres punts. Juanjo Hernández ha sabut exprémer la qualitat d'un equip amb molt bons jugadors a la línia de mitjos i a la punta Gueri, Quim Solano, Josu, Kuku...; el mateix Kuku, amb 14 gols, acabdilla a l'avantguarda un equip que fa de la rapidesa una de les seves principals armes.

Què va passar a l'últim Santfe-Júpiter?
Primera Catalana, jornada 7 (30-10-2011)
Santfeliuenc 0 - Júpiter 0 




 Les Grases es va mobilitzar el 27 de març de l'any passat en un gest que va marcar un punt d'inflexió